MusaOSx Picopat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 73 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2023 #11 8+8 daha iyi cunku en azindan biri bozulsa digerini kullani9yorsun basima geldi gitim bir tane 8 aldim ayni model
8+8 daha iyi cunku en azindan biri bozulsa digerini kullani9yorsun basima geldi gitim bir tane 8 aldim ayni model
Konyalifranklin Femtopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #12 Culoksi dedi: Nasıl cevap bulamadınız bilmiyorum ama arkadaşlar da yazmış hep zaten doğrusunu. Genişletmek için tıkla... Hocam eski bir konuda görmüştüm sanırım siz Monster cihazınızı bip sesi için servise bırakmıştınız. Çözüm oldu mu acaba? Çift kanal daha iyi olacaktır hocam.
Culoksi dedi: Nasıl cevap bulamadınız bilmiyorum ama arkadaşlar da yazmış hep zaten doğrusunu. Genişletmek için tıkla... Hocam eski bir konuda görmüştüm sanırım siz Monster cihazınızı bip sesi için servise bırakmıştınız. Çözüm oldu mu acaba? Çift kanal daha iyi olacaktır hocam.
Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #13 Konyalifranklin dedi: Hocam eski bir konuda görmüştüm sanırım siz Monster cihazınızı bip sesi için servise bırakmıştınız. Çözüm oldu mu acaba? Genişletmek için tıkla... Evet, fanları değiştirdiler. Açtığımda fandan bir tıkırtı gelmeye başladı, sonra o tıkırtı yok oldu ama sanki bazen geliyor.
Konyalifranklin dedi: Hocam eski bir konuda görmüştüm sanırım siz Monster cihazınızı bip sesi için servise bırakmıştınız. Çözüm oldu mu acaba? Genişletmek için tıkla... Evet, fanları değiştirdiler. Açtığımda fandan bir tıkırtı gelmeye başladı, sonra o tıkırtı yok oldu ama sanki bazen geliyor.
Konyalifranklin Femtopat Katılım 28 Ağustos 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #14 Culoksi dedi: Evet, fanları değiştirdiler. Açtığımda fandan bir tıkırtı gelmeye başladı, sonra o tıkırtı yok oldu ama sanki bazen geliyor. Genişletmek için tıkla... Bende bıraktım bakımları yapılıp temizlendi denildi. Tekrar incelenmesini talep ettim bu sorun yüzünden ofiste bilgisayarı açamaz oldum tecrübelerinizi sormak istedim.
Culoksi dedi: Evet, fanları değiştirdiler. Açtığımda fandan bir tıkırtı gelmeye başladı, sonra o tıkırtı yok oldu ama sanki bazen geliyor. Genişletmek için tıkla... Bende bıraktım bakımları yapılıp temizlendi denildi. Tekrar incelenmesini talep ettim bu sorun yüzünden ofiste bilgisayarı açamaz oldum tecrübelerinizi sormak istedim.