- Makaleler
- 1
Daha fazla
İleriye yönelik bir AM5 sistem toplamak istiyorum. Diğer işlemcilere göre güç tüketimi az olur diye düşünüp tek 8pin CPU High Power Performance Gold 600W almıştım:
www.teknobiyotik.com
Almayı düşündüğüm ana kartta da 8pin vardı fakat biraz daha iyi anakartlara baktığımda 8+4 pin veya 8+8pin CPU Power istediğini gördüm.
Şu kart 8+4 istiyor
www.gigabyte.com
Bu da 8+8 istiyor
www.msi.com
Bu anakartları besleyebilecek bir PSU önerebilir misiniz?
Sizce böyle anakartlara gerek var mı? Ryzen 7000'in güç tüketimi zaten düşük diye düşünüp tek güç beslemeli şu anakartı da alabilirim ama ileriye yönelik olur mu emin değilim. Bu kart 7950X'i kaldırır mı örneğin, yeni çıkacak işlemcileri de kaldırır mı?
www.gigabyte.com
High Power 600W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J600GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
Almayı düşündüğüm ana kartta da 8pin vardı fakat biraz daha iyi anakartlara baktığımda 8+4 pin veya 8+8pin CPU Power istediğini gördüm.
Şu kart 8+4 istiyor
B650M AORUS ELITE AX (rev. 1.0/1.1) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for...
Bu da 8+8 istiyor
MAG B650M MORTAR WIFI
Powered by AMD Ryzen 7000 series processors, the MSI MAG B650M MORTAR WIFI is hardened with performance essential specifications to outlast enemies. Tuned for better performance by Core boost, memory Boost, Premium Thermal Solution, M.2 Shield Frozr.
Bu anakartları besleyebilecek bir PSU önerebilir misiniz?
Sizce böyle anakartlara gerek var mı? Ryzen 7000'in güç tüketimi zaten düşük diye düşünüp tek güç beslemeli şu anakartı da alabilirim ama ileriye yönelik olur mu emin değilim. Bu kart 7950X'i kaldırır mı örneğin, yeni çıkacak işlemcileri de kaldırır mı?
B650M GAMING X AX (rev. 1.0/1.1/1.2) Key Features | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for...