Çözüldü 8+8 RAM takınca notebook açılıyor ama ekran gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zafersumeyra

Kilopat
Fotoraflarda bilgisayarımın özelliği, mevcut RAM'lerimin ve aldığım RAM'lerin özellikleri mevcut. 4+4=8 GB RAM yerine 8+8=16 GB RAM takınca notebook açılıyor fakat ekran gelmiyor. RAM devreye girmiyor ama neden? Farklı bir şey mi denemeliyim? BIOS pilini falan çıkarma gibi. O kadar siteye baktım uyumlu olan bu. Uyumsuz ise geri göndereceğim, acil bilgiye ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
Not: PC kapanmayınca bataryayı çıkardım birkaç kez, bu PC'ye zarar verir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
8 GB tek bellek takıp denedin mi?

4 GB belleklerin CPU-Z ile SPD kısmının bilgilerini paylaşır mısın?
Evet şöyle yorumlayabiliriz elimizde iki yuva var ve çalışan 8GB bir bellek ile iki yuvanın da çalıştığını garantiledik ve diğer bellek ile iki çalışan yuvada da görüntü alamadık bu durumda bellek arızalıdır.

14 gün hakkınız var her halükarda iade almaları gerekiyor.

Eyvallah. İadede sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama iki ürün aynı anda sipariş verdiğim için birini iade alırlar mı? Değişim isteyeceğim ama ürün galiba stokta da yok çünkü siparişlere tıklayınca satıcı ismi değişiyor ve Hepsiburada satıcı olarak gözüküyor. Ben ürünü 265 TL'ye almışken ürün şu an en uygun 300 TL. İndirim de uygulandı bu arada karmakarışık bir durum umarım bu da çözülür. Nasip. Tekrar çok teşekkürler. Aynı sorunu yaşayanlara çözüm olması dileğiyle iyi formlar herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…