8+8 RAM vs 8+16 RAM

Laptop olduğu için lehimlidir diye düşünüyorum hocam.
Hocam bazı laptoplarda anakarta gömülü ram kullanılıyor olsa da sizin laptopunuzda harici ram bulunuyor.

Monster Abra a5. 2019'da alındı.
Sizin modelinizin V16.1 versiyonu olduğunu varsayıyorum. İkinci ram slotu bulunmakta.

Hocam ramler aynı model olduğu için bir sorun çıkmaz. Farklı bir model veya farklı bir markanın ürünü olsa o zaman uyumsuzluk problemleri ortaya çıkabilir ama aynı model olduğu için bir uyumsuzluk problemi ortaya çıkmayacaktır.

Son düzenleme:

Hocam yanlış anladınız ayni olmasini savunuyorum zaten.

Forumda bazıları anakarta gömülü RAM'ler lehimlidir demiş. Kusura bakmayın cahilliğime verin.
Anakarta gömülüyse sabit oluyor zaten. Harici ram ise değiştirilebilir olur. Sizin cihazınızda harici ram bulunduğu için bu işe kafa yormanıza gerek yok hocam.

Arkadaşlar yardımınız için teşekkürler RAM'i boşuna almamak için son bir soru sormak istiyorum benim yaşadığım sorun RAM'den kaynaklıdır değil mi? ChatGPT zaten emülasyon için çok RAM kullanıyorken envanterde az RAM kullanıyor oyunda çok RAM kullanıyor envanterden oyuna geçerken sanal RAM ilave ettiği için uzun sürüyor diyordu. Sizce sorun bu yüzden mi?

Büyük ihtimalle geçer hocam. Geçmezse başka bir sorun olabilir ama büyük ihtimalle ramle alakalıdır. İyi oyunlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…