8-9 bin TL Airfryer önerisi

Barış Tanyeli

Hectopat
Anneme hediye olarak alacağım dört kişilik bir aileyiz. Almışken en iyisi olsun istiyorum. Bu üç model arasından hangisini önerirsiniz? Farklı önerilerinizide bekliyorum bütçe en fazla 8000-9000 TL.

Ortadaki ürünün 15 bin iyi yorumu var 4 yıldız altı yorum yok ona kaydı biraz gönlüm.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-11-08-19-24-15-873_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
5 ve 6 küsür olanlar nerdeyse aynı ürünler. Bütçe varsa en üsttekini alabilirsin. Wifi özelliği falan var. Uygulamadan takip edebiliyorsun, otomatik olarak açabiliyorsun. O kadar para vermezdim alttakiyle aynı işi yaptığı için ama tabi bütçede sıkıntı yoksa 9875'i yapıştır.

Bütçede sıkıntı yok ama arada 3 4 bin lira fark varsa ve sadece uygulama gibi özellikleri varsa gerek yok tabii daha hızlı pişirme daha kolay kullanım ve daha uzun ömür gibi bir şey varsa alırım.

Bence çok fazla para akıtmaya değmez, 5K olanı almanız daha mantıklı bir hareket olacaktır.

Daha hızlı pişirmesi daha iyi bir şey değil hocam zaten. Bende 9650 var. Bir kere bile keşke wifi olsaydı da masanın başından kalkmadan kullanabilseydim falan demedim. Hepsi aynı işi yapacak.

Bende en alttaki var. En üstteki yeni çıktı ve daha fazla özelliğe sahip. Aynı zamanda sanırım rezistans daha kolay temizleniyor. O yüzden en üstteki yeni modeli alın derim.

Ortadaki ürünü yaklaşık 2 senedir kullanıyorum ama yeni çıkanlara yönelmen lazım. Çünkü bu ürünün altı açık ızgara ve pratik olmamaya başladı. Temizliği yeni çıkanlara göre zor. Xiaomi markasının 3100 TL fiyatında ürünü var. Onu şiddetle öneririm. Hem sulu yemek bile yapabilirsin hemde temizliği kolay.

Hocam toplamda 3 parça var. Ben hiç temizliğini yaparken zorlanmıyorm. Sen nasıl bir problem yaşıyorsun?

Hocam toplamda 3 parça var. Ben hiç temizliğini yaparken zorlanmıyorm. Sen nasıl bir problem yaşıyorsun?
Yeni ürün modellerinde kızaklı bölüm direkt bir bütün olarak çıkıyor. Problem yaşamaktan ziyade diğerlerine göre pratik değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…