Hocam zaten yıllardır külüstür bir cihaz kullanıyorum ilk kez bilgisayar alacağım 0 aliyim uzun ömürlü olsun diyorum 2. el bir zaman sonra elimde patlarsa yenisini alamam o yüzden pek düşünmüyorum. Ama önerebilirsiniz eğer temizse bir değerlendiririm.
Hocam zaten yıllardır külüstür bir cihaz kullanıyorum ilk kez bilgisayar alacağım 0 aliyim uzun ömürlü olsun diyorum 2. el bir zaman sonra elimde patlarsa yenisini alamam o yüzden pek düşünmüyorum. Ama önerebilirsiniz eğer temizse bir değerlendiririm.
Toplama bilgisayar öneririm size Parçalar şu şekilde Anakart B450m s2h M2 SSD destekli anakart 32gb ram takılabilir 3600mhz oc işlemci Ryzen 5 2600 ram olarak 8gb ram ekran kartı MSI GTX 1050 2gb ekran kartı ve 500gb veyada 512gb m2 SSD öneririm son olarak güzel bir 600w 80+ marka PSU en düşük 550w alın derim
Ayrıca hocam benim size yazdığım sistem eğer dikkatinizi çekerse işlemci ile ekran kartı uyumuna bakın ona göre daha iyi bir ekran kartı takabilirsiniz
MSI MAG A550BN 550W 80 Plus Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Uzay montaj, toplam 9217 lira yapıyor. RX 6600 rtx 3060 gücünde ve Ryzen 5 5500 11400F'e yakın. İlerde kasa, bir tane daha ram ve ssd al.
MSI MAG A550BN 550W 80 Plus Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
m.n11.com
Uzay montaj, toplam 9217 lira yapıyor. RX 6600 rtx 3060 gücünde ve Ryzen 5 5500 11400F'e yakın. İlerde kasa, bir tane daha ram ve ssd al.
ilk attığı dakikadan beri almaya çalışdım sürekli site çöktü alamadım 1 saatten fazladır uğraşıyorum millet nasıl alıyor anlamıyorum saniye başı site çöküyo.