8-9 bin TL monitör önerisi

Bütçe
maximum 8-9

odininabisi1

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Samsung Odyssey G5 LS27DG502EUXUF modeli
Monitör almak istiyorum ve beğendiğim bir tane bıraktım, sizce nasıldır ya da daha iyisi var mıdır bu fiyatlara göre? Önerilere açığım. İstediğim özellikler: 27inç, IPS, maximum 1 ms, 180Hz civarları olursa iyi olur ve 2K.

Ya da VA panel olur dersen öğrenci indirimiyle Samsung G65B'ye bak.

Son düzenleme:
Kanka eğer illa 2K istiyorsan nişi diyemem ama BİM'e 5K ya 180 Hz 27 inç monitörü var Onvo marka ben memnunum 3kyla da başka bir şeyler alabilirsin.

Öğrenci indirimiyle G65B Vardı o en mantıklısı sanırım.

Kanka eğer illa 2K istiyorsan nişi diyemem ama BİM'e 5K ya 180 Hz 27 inç monitörü var Onvo marka ben memnunum 3kyla da başka bir şeyler alabilirsin.
27inç alınca 2k olması şart gibi bir şey oluyor ya aksi durumda pikseller falan göze çok çarpıyor. Teşekkür ederim önerin için

hocam attıgınız lenovo ile benim yazdıgım samsungun arasındaki fark nedir? Çok bilgim yok da neden samsung g5 alınmamalı, kronik arızaları vs mi var?

Son düzenleme:

MSI 27" G272QPF E2 bu model daha iyi gibi duruyor, istediğim özelliklere daha yakın pivot ekran ve renkleri daha canlı duruyor. Yorumlarınız nedir​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…