Arkadaşlar iPhone X'i nakite ihtiyacım olduğundan bir ay kullanamadan sattım herhangi bir bütçem yok şu an zor durumdayım 12 ay taksitle alacağım. Sizce tekrar ikinci el iPhone X alınır mı? Android'e bulaşmak istemiyorum.
Telefonun kullanım amacı nedir? Ona göre telefon önerisi yapacağım da?
Yenilenmiş iPhone 8 Plus 64 GB Uzay Grisi Cep Telefonu (1 Yıl Garantili) B Kalite Fiyatı ve Özellikleri iPhone X o fiyata yok ama bu var bütçeyi zorlarsanız biraz daha olabilir
Paraya ihitiyacın hala varsa taksit işi sıkıntı olur.
Android istemiyorum hocam iphone olsun ömürlük olsun bundan önce 5 senedir ip5s kullanıyordum xioami note 7 proya geçtim berbat bir deneyimdi ip5 bile bana göre ondan daha iyi kısaca iphone olsun ömürlük olsun.Kendinizi Iphone alacağım diye sıkmayın. S20 FE veya daha ucuz S serilerine ikinci el olarak bakılabilir.
iPhone bilmiyorum pek ama Android düşünürsen Xiaomi Redmi Note 10S alabilirdin
Xiaomi Note 7 kullanıp Android'i genellemek doğru olmaz. Iphone rakibi S serisi cihazlardır. Aynı senede çıkmış Samsung ve Apple cihazları yanyana koyun hız farkı gözlemlemezsin. Konuya gelirsek bütçen belli fikrin belli, tek telefon kalıyor. Alınıp alınmayacağı size bağlı.Android istemiyorum hocam iphone olsun ömürlük olsun bundan önce 5 senedir ip5s kullanıyordum xioami note 7 proya geçtim berbat bir deneyimdi ip5 bile bana göre ondan daha iyi kısaca iphone olsun ömürlük olsun.
Xiaomi Note 7 kullanıp Android'i genellemek doğru olmaz. iPhone rakibi S serisi cihazlardır. Aynı senede çıkmış Samsung ve Apple cihazları Yan yana koyun hız farkı gözlemlemezsin. Konuya gelirsek bütçen belli fikrin belli, tek telefon kalıyor. Alınıp alınmayacağı size bağlı.
Uzun süreye bağlı.Haklısınız, sizce iPhone X alınır mı? Uzun süre beni götüreceğinden eminim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.