8-9 bin TL telefon önerisi

Bütçe
8000-9000

amir77

Hectopat
Yer
🇷🇺
Daha fazla  
Arkadaşlar iPhone X'i nakite ihtiyacım olduğundan bir ay kullanamadan sattım herhangi bir bütçem yok şu an zor durumdayım 12 ay taksitle alacağım. Sizce tekrar ikinci el iPhone X alınır mı? Android'e bulaşmak istemiyorum.

Telefonun kullanım amacı nedir? Ona göre telefon önerisi yapacağım da?

Oyun oynamıyorum gündelik kullanırım telefonu vıdeo izlerim sosyal medya da falan takılırım sadece.

Hocam iPhone X'i yenilenmiş almayacağım dolap veya sahibindenden ikinci el alacağım.

Paraya ihitiyacın hala varsa taksit işi sıkıntı olur.

Hem okuyup, çalışıyorum 700-800 taksit ödemek sorun olmaz. Sadece o kadar peşin çıkmıyor.

Kendinizi Iphone alacağım diye sıkmayın. S20 FE veya daha ucuz S serilerine ikinci el olarak bakılabilir.
Android istemiyorum hocam iphone olsun ömürlük olsun bundan önce 5 senedir ip5s kullanıyordum xioami note 7 proya geçtim berbat bir deneyimdi ip5 bile bana göre ondan daha iyi kısaca iphone olsun ömürlük olsun.

iPhone bilmiyorum pek ama Android düşünürsen Xiaomi Redmi Note 10S alabilirdin

Çok kötü telefon hocam, teşekkür ederim öneriniz için.

Android istemiyorum hocam iphone olsun ömürlük olsun bundan önce 5 senedir ip5s kullanıyordum xioami note 7 proya geçtim berbat bir deneyimdi ip5 bile bana göre ondan daha iyi kısaca iphone olsun ömürlük olsun.
Xiaomi Note 7 kullanıp Android'i genellemek doğru olmaz. Iphone rakibi S serisi cihazlardır. Aynı senede çıkmış Samsung ve Apple cihazları yanyana koyun hız farkı gözlemlemezsin. Konuya gelirsek bütçen belli fikrin belli, tek telefon kalıyor. Alınıp alınmayacağı size bağlı.

Xiaomi Note 7 kullanıp Android'i genellemek doğru olmaz. iPhone rakibi S serisi cihazlardır. Aynı senede çıkmış Samsung ve Apple cihazları Yan yana koyun hız farkı gözlemlemezsin. Konuya gelirsek bütçen belli fikrin belli, tek telefon kalıyor. Alınıp alınmayacağı size bağlı.

Haklısınız, sizce iPhone X alınır mı? Uzun süre beni götüreceğinden eminim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı