I ibo0123 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #1 İyi akşamlar. Öğrenciyim, bisiklet almak istiyorum. Bütçem 8 9 bin TL. Bu fiyata iyi bir bisiklet bulabilir miyimi önerileriniz nelerdir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Nisan 2025
İyi akşamlar. Öğrenciyim, bisiklet almak istiyorum. Bütçem 8 9 bin TL. Bu fiyata iyi bir bisiklet bulabilir miyimi önerileriniz nelerdir?
Promethea Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 1.905 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #2 Salcano Lion 26 Jant V-fren Dağ Bisikleti 21 Vites 15 Kadro Antrasit Sarı Gri - Fiyatı, Yorumları Salcano Lion 26 Jant V-fren Dağ Bisikleti 21 Vites 15 Kadro Antrasit Sarı Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Güzel bir bisiklettir. Bu bütçelerde Kron'un modellerini çok beğenmiyorum. Corelli veya Salcano ideal
Salcano Lion 26 Jant V-fren Dağ Bisikleti 21 Vites 15 Kadro Antrasit Sarı Gri - Fiyatı, Yorumları Salcano Lion 26 Jant V-fren Dağ Bisikleti 21 Vites 15 Kadro Antrasit Sarı Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Güzel bir bisiklettir. Bu bütçelerde Kron'un modellerini çok beğenmiyorum. Corelli veya Salcano ideal
I ibo0123 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #3 Promethea dedi: Salcano Lion 26 Jant V-fren Dağ Bisikleti 21 Vites 15 Kadro Antrasit Sarı Gri - Fiyatı, Yorumları Salcano Lion 26 Jant V-fren Dağ Bisikleti 21 Vites 15 Kadro Antrasit Sarı Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Güzel bir bisiklettir. Bu bütçelerde Kron'un modellerini çok beğenmiyorum. Corelli veya Salcano ideal. Genişletmek için tıkla... Hocam bisikletlerden pek anlamam kronlar daha mı iyi iyiyse bütçemi ne kadar yükseltmem gerekir?
Promethea dedi: Salcano Lion 26 Jant V-fren Dağ Bisikleti 21 Vites 15 Kadro Antrasit Sarı Gri - Fiyatı, Yorumları Salcano Lion 26 Jant V-fren Dağ Bisikleti 21 Vites 15 Kadro Antrasit Sarı Gri yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Güzel bir bisiklettir. Bu bütçelerde Kron'un modellerini çok beğenmiyorum. Corelli veya Salcano ideal. Genişletmek için tıkla... Hocam bisikletlerden pek anlamam kronlar daha mı iyi iyiyse bütçemi ne kadar yükseltmem gerekir?
Promethea Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 1.905 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #4 ibo0123 dedi: Hocam bisikletlerden pek anlamam kronlar daha mı iyi iyiyse bütçemi ne kadar yükseltmem gerekir? Genişletmek için tıkla... Yok o manada değil Kronların giriş orta modellerini pek beğenmiyorum onu kasıt ettim. Yükseltmene gerek yok Kron için
ibo0123 dedi: Hocam bisikletlerden pek anlamam kronlar daha mı iyi iyiyse bütçemi ne kadar yükseltmem gerekir? Genişletmek için tıkla... Yok o manada değil Kronların giriş orta modellerini pek beğenmiyorum onu kasıt ettim. Yükseltmene gerek yok Kron için
I ibo0123 Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2025 #5 Promethea dedi: Yok o manada değil Kron'ların giriş orta modellerini pek beğenmiyorum onu kasıt ettim. Yükseltmene gerek yok Kron için. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun o zaman Salcano modellerine bakayım.
Promethea dedi: Yok o manada değil Kron'ların giriş orta modellerini pek beğenmiyorum onu kasıt ettim. Yükseltmene gerek yok Kron için. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağ olun o zaman Salcano modellerine bakayım.