E EskiSaid Femtopat Katılım 27 Mart 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #1 Bütçem 8-9 k civarı. Hem çizim için hem de normal işlerim için güzel bir tablet önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2025
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.364 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #2 EskiSaid dedi: Bütçem 8-9 k civarı. Hem çizim için hem de normal işlerim için güzel bir tablet önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabletlerden pek anladığım söylenemez, muhtemelen gömecekler ama Honor Pad X9A 8 GB 256 GB Wi-Fi IPS 11.5" Tablet Uzay Grisi Fiyatları ve Özellikleri bunu buldum.
EskiSaid dedi: Bütçem 8-9 k civarı. Hem çizim için hem de normal işlerim için güzel bir tablet önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tabletlerden pek anladığım söylenemez, muhtemelen gömecekler ama Honor Pad X9A 8 GB 256 GB Wi-Fi IPS 11.5" Tablet Uzay Grisi Fiyatları ve Özellikleri bunu buldum.
CptMEGA Picopat Katılım 26 Nisan 2025 Mesajlar 163 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #3 Huawei Matepad 11.5 öneririm zamaninda epey kullandım. İşletim sisemi stabil, ekranı mükemmeldi. Bazı sitelerde denk gelirseniz klavyesinin yanında kalemde oluyor ancak kalemsizde gayet güzel bir cihaz.
Huawei Matepad 11.5 öneririm zamaninda epey kullandım. İşletim sisemi stabil, ekranı mükemmeldi. Bazı sitelerde denk gelirseniz klavyesinin yanında kalemde oluyor ancak kalemsizde gayet güzel bir cihaz.