8-9 bin TL'ye telefon önerisi

Dostum oyun bazından söylemiyorum zaten oyun benim kıstaslarım arasında değil. Ki bunu dememe rağmen Pubg'de halen 60FPS rahat alırsın Bunda. Veteran tarzı bir telefon tabiri caiz ise.
PUBG için stabil bir cihaz arıyorsan SE3-SE2 serisini önerebilirim. Küçük ekranlı istemezsen diğer önerdiklerime bak. Ayrıyeten Helio G90T sabit 60FPS verecek bir işlemci değil artık.

Dostum oyun bazından söylemiyorum zaten oyun benim kıstaslarım arasında değil. Ki bunu dememe rağmen Pubg'de halen 60FPS rahat alırsın Bunda. Veteran tarzı bir telefon tabiri caiz ise.
Ayrıyeten oyun bazında konuşmasan bile attığım cihazlar senin cihazını her türlü katlar. Hepsi Amiral Gemisi cihazlar.

Son düzenleme:
PUBG için stabil bir cihaz arıyorsan SE3-SE2 serisini önerebilirim. Küçük ekranlı istemezsen diğer önerdiklerime bak. Ayrıyeten Helio G90T sabit 60FPS verecek bir işlemci değil artık.
Pubg için bakmıyorum dostum zaten oyun oynayan biri değilim telden. Bataryası iyi gitsin ve opsiyonel olarak kamerası güzel olsun yeterli.

Ayrıyeten oyun bazında konuşmasan bile attığım cihazlar senin cihazını her türlü katlar. Hepsi Amiral Gemisi cihazlar.
Ama zamanında öyleydi. Mesela XR dediğin cihaz kaç yıllık? Zaten yeni telefon alma sebebim buna güncellemlerin durması sebebiyleydi.

Pubg için bakmıyorum dostum zaten oyun oynayan biri değilim telden. Bataryası iyi gitsin ve opsiyonel olarak kamerası güzel olsun yeterli.
Dediğim cihazlar zaten bu konuda her türlü üstün Redmi Note 8 Pro’dan ?

Ama zamanında öyleydi. Mesela XR dediğin cihaz kaç yıllık? Zaten yeni telefon alma sebebim buna güncellemlerin durması sebebiyleydi.
iPhone XR en son iOS 17 güncellemesini alacak. Ardından 2-3 güvenlik güncellemesi alacak. En kötüsünden 3 yıl civarı ömrü var. Bütçen ile alabileceğin en iyi cihazlar bunlar.

Dediğim cihazlar zaten bu konuda her türlü üstün Redmi Note 8 Pro’dan ?

iPhone XR en son iOS 17 güncellemesini alacak. Ardından 2-3 güvenlik güncellemesi alacak. En kötüsünden 3 yıl civarı ömrü var. Bütçen ile alabileceğin en iyi cihazlar bunlar.
XR aralarındaki tek güzellerden bence.Zamanında çok istemiştim ama param yetmemişti. Sanki İphone 11 var iken biraz eski kalır gibi?

Arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi telefon bakıyorum, ben de Redmi Note 8 Pro var. Onu 2. el birini buldum 4bin veriyor. Bir 4-5 bin civarına ben koyup yeni telefon alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Çok oyun oynayan biri değilim. En fazla Mobile Legends.
İstediğim özellikler.
Kamera kaliteli olsun.
Hafıza yüksek olsun en az 128 GB.
Tercihen kulaklık 3,5 jack olsun. Önerilerinize açığım.

Arkadaşlar eklemeyi unutmuşum ama tercihen Xiaomi (güzel başka markalara da açığım tabii) ve şarjı dayansa daha iyi olur.

Tecno spark 8C. Batarya ve şarj ömrü açısından kullandığım en iyi telefondur hocam, ekran ışığı en parlak ta saalerce YouTube Instagram vb uygulamalarda vakit geçirdim şarjı çok yavaş tükeniyor bayağı götürüyor. Şarjım yüzde 3 iken 10-15 dakika (ekran ışığı en kısıkta) Instagram'da dolandığımı bilirim o kadar iddali bir telefon. Kamera açısından da üzmez ama idare eder efsane fotoğraflar çekemezsin, oyun oynarsın üzmez. 128 GB modeli mevcut. Aklına takılan başka bir şey olursa sor 2 senedir kullanıyorum gayet hoş telefon.

Arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi telefon bakıyorum, ben de Redmi Note 8 Pro var. Onu 2. el birini buldum 4bin veriyor. Bir 4-5 bin civarına ben koyup yeni telefon alacağım. Önerilerinizi bekliyorum. Çok oyun oynayan biri değilim. En fazla Mobile Legends.
İstediğim özellikler.
Kamera kaliteli olsun.
Hafıza yüksek olsun en az 128 GB.
Tercihen kulaklık 3,5 jack olsun. Önerilerinize açığım.

Arkadaşlar eklemeyi unutmuşum ama Tercihen Xiaomi (Güzel başka markalara da açığım tabii) ve Şarjı dayansa daha iyi olur.

2. El iPhone XS.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı