8, 9 ve 10. nesil işlemcilerin genel özellikleri farkları

literary16

Hectopat
Daha fazla  
Kullanımda bulunan 8, 9 ve 10. nesil mikro-işlemcilerin genel özelliklerini araştırarak, birbirlerine göre avantajlarını, dezavantajlarını ve bu ürünlerin geleceğine yönelik düşüncelerinizi elde ettiğiniz bulgular doğrultusunda yorumlayınız. Adlı ödevim var. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dezavantajı olduğunu düşünmüyorum. Artı olarak nanometre teknoloji gelişiyor, çekirdek artıyor, GHz artıyor, hızı artıyor her şeyi artıyor. En yenisi benim gözümde en iyisidir. Ve en önemlisi daha stabil ve güvenlikli çalışıyor.

Testlerde pek iyileştirmelerinin olmadığı bariz ortada, oyun performansları açısından. Fanboyluk yapmıyorum, benim zamanımda Ryzen ucuzdu bunu almıştım. Ayrıca merak ettim bu ne ödevidir? Ona göre yardımcı olalım.

Muhtemelen Intel'den bahsediyorsunuz. 8. ve 9. nesil işlemciler şu an ölü sokete sahip. 10. nesil işlemcilerde ise 11. nesili destekleyecek soket yapısı bulunmakta. Geleceğe yönelik düşüncelerim işlemcilerin artık GHz değil de çekirdek bazında yükseleceğidir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı