8 ay spor yapan birinin kaç kilo bench atabilmesi gerekir?

Berk Chelik

Hectopat
Merhaba dostlar, moralimi biraz bozduğu için sizinde fikirlerinizi almaya karar verdim. Şu an 186 boyunda 80 kilo birisiyim, 63 kilo başlamıştım spora, boş bar (20 kg) düzgün yapamıyordum sağa sola sallanıyordu. Zamanla geliştim ve şu an 85 kilo bench atabiliyorum 4 set 6 tekrar şeklinde. Sosyal medyada görüyorum millet 4 ayda 110 bench atıyorum falan diye video paylaşıyor, çok sık görmeye başladım ve acaba benim yaptığım bir yanlış mı var diye düşünmeye başladım. Siz neler düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
4 ayda 110 bench imkansız, senin yaptığın bench kilosuda 8 aya göre gayet iyi set giriyor isen o kilo gayet iyi tam tersine.

Kardeşim sosyal medyada gördüklerinin %95 ini salla geç hepsi kolpa sosyal medyada herkes 3 ayda arnold oluyor gelelim senin soruna 8 ayda ortalama 70 ila 90 arasında bench yapılabilir bu kişinin genetiğine bağlı çok çok zayıftır genetik güç olarak 60 da yapamaz mesela hani ortalama 70 90 arası diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…