DemirciBaşı Picopat Kek günü Katılım 31 Mayıs 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ekim 2025 #1 Türkçe temelim var sosyal bilgilerde temelim var ama sayısalda neredeyse yok sizce YKS de 300bin sıralama olur mu?(Sayısal da giriyorum bu arada)
Türkçe temelim var sosyal bilgilerde temelim var ama sayısalda neredeyse yok sizce YKS de 300bin sıralama olur mu?(Sayısal da giriyorum bu arada)
Nisshin Decipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 1.195 Daha fazla Sistem Özellikleri ●İ7 - 12700H ●32 GB DDR4 3200 MHz ●1 TB M2 SSD ●RTX 4060 ●Glorious Model I ●144 Hz 1 Ms IPS Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2025 #3 DemirciBaşı dedi: Türkçe temelim var sosyal bilgilerde temelim var ama sayısalda neredeyse yok sizce YKS de 300bin sıralama olur mu?(sayısal da giriyorum bu arada) Genişletmek için tıkla... Derece bile yaparsınız.
DemirciBaşı dedi: Türkçe temelim var sosyal bilgilerde temelim var ama sayısalda neredeyse yok sizce YKS de 300bin sıralama olur mu?(sayısal da giriyorum bu arada) Genişletmek için tıkla... Derece bile yaparsınız.
A ahmetçepni Yoctopat Katılım 6 Ekim 2025 Mesajlar 6 6 Ekim 2025 #4 Hocam sayısalcıyım diyorsunuz eğer amaç 300binse tyt sizi kurtarmaz.
DemirciBaşı Picopat Kek günü Katılım 31 Mayıs 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Ekim 2025 #5 ahmetçepni dedi: Hocam sayısalcıyım diyorsunuz eğer amaç 300binse tyt sizi kurtarmaz. Genişletmek için tıkla... Amacım TYT+AYT zaten
ahmetçepni dedi: Hocam sayısalcıyım diyorsunuz eğer amaç 300binse tyt sizi kurtarmaz. Genişletmek için tıkla... Amacım TYT+AYT zaten
Ewmirk1 Hectopat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 1.217 Çözümler 50 Yer Adana 6 Ekim 2025 #6 Programlı, düzenli çalışmayla 300 binden daha iyisi yapılır, emin olun.
İzmirli Jaime L Centipat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 119 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kral Muhafızı 6 Ekim 2025 #7 DemirciBaşı dedi: Türkçe temelim var sosyal bilgilerde temelim var ama sayısalda neredeyse yok sizce YKS de 300bin sıralama olur mu?(Sayısal da giriyorum bu arada) Genişletmek için tıkla... 50 küsür netim ile o sıralamaya yakın yapmıştım gayet kolay yapılması, kafama göre rastgele darlanmadan çalışmıştım üstelik.
DemirciBaşı dedi: Türkçe temelim var sosyal bilgilerde temelim var ama sayısalda neredeyse yok sizce YKS de 300bin sıralama olur mu?(Sayısal da giriyorum bu arada) Genişletmek için tıkla... 50 küsür netim ile o sıralamaya yakın yapmıştım gayet kolay yapılması, kafama göre rastgele darlanmadan çalışmıştım üstelik.