8 ayda MF 100k yapılabilir mi?

Çaresiz31

Hectopat
Daha fazla  
Lisede çalışkan bir öğrenciydim altyapım var fakat şu an konuları unuttuğumda netlerim düşük. Tyt de 50 55 arası yapıyorum ayt de hatırladıkça calisiktca yapılıyor biliyorsunuz. Benim planım şu tüm gün evdeyim ortamımda var kalan sürede 6 ayda tyt ayt konuları bitirip son 1.5 ayda deneme çözerek ilk 100 bine girmek. Obp 93. Fizik çalışmayı düşünmüyorum zaten anlamıyorum sevmiyorum ve çok vakit alıyor. Hedefim ayt mat 30 net yapıp kimya biyoyu fullemek. Tyt den de 90 net gerekiyor. Kaybedecek hiçbir şeyim kalmadı sınırlarımı zorlayarak günde 8 saat tyt 8 saat ayt çalışsam sizce olur mu bu iş ? Biliyorum elbette sizlerde kahin degilsiniz ama danisacak kimsem yok seneye kesinlikle üniye girmem lazım artık öyle ya da böyle. Diğer alternatifim de ingilizce öğretmenliği kazanıp okurken sınava hazırlanmak. Yaşım 21.

Çok rahat yapılır. Hem kafa rahatken sınava girmek işi ayrı kolaylaştırıyor. Şimdiden 8 saat kendi başına çalışabilirsen 100 bin değil 5 bin bile gelir. Tyt fiziğin de çoğu konusu ezber, ona da bir bak bence, düzgün çalışmayla onu da 4 5 haftaya fulleyebilirsin.

Sayısalcı bahsediyorum. Optik bile 4 hafta sürüyor ayrıca dediğim gibi sözel ilk konular hariç çalışmayı düşünmüyorum

Sayısalcı bahsediyorum. Optik bile 4 hafta sürüyor ayrıca dediğim gibi sözel ilk konular hariç çalışmayı düşünmüyorum
Hocam fiziğin tek zor konusu var, o da sırf ezber olduğu için optik. Ki o da asla 4 hafta sürmeyecek bir konu, abartmayın. Zamanında 1 buçuk haftada bitirmiştim.

Hocam fiziğin tek zor konusu var, o da sırf ezber olduğu için optik. Ki o da asla 4 hafta sürmeyecek bir konu, abartmayın. Zamanında 1 buçuk haftada bitirmiştim.
Peki yaş kısıtlaması gelir mi sizce bu sene başvuru zamanı

Çok alakasız olur ya, gelmez herhalde. Daha köyden babaannem girecek yks'ye yaş sınırı gelmesin bir zahmet.
Hocam sizce olur mu böyle yoksa dil çalışıp üni kazanıp tyt yi de bu sene halledip seneye üni okurken sayısala hazırlanmak mı

Hocam sizce olur mu böyle yoksa dil çalışıp üni kazanıp tyt yi de bu sene halledip seneye üni okurken sayısala hazırlanmak mı
Bu sene de deneyin bence şansınızı, ümidinizi kesmeyin. Ne başarılar görmüştim girdiğim sene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…