Arkadaşlar Full evdeyim TYT temelim var AYT temelim yok günde 7-8 saat çalışmayı düşünüyorum her gün.
120k civarı gelir mi en kötü 200k?
100kyı da geçiceğinizi düşünüyorum ama TYT netleriniz ne kadar?
Kendine güvenir ve azimle çalışırsan neden olmasın?temelim var fakat konu eksiğim çok unuttum hep yarın konu çalışmaya başlayacagım deneme çözmek için sence uygunmu bu calisma şekli?
örn : mat + kimya matta temelim var ama çoğunu unuttum diye aktif biticem hizli bir sekilde 1 haftada fln (15 günde kimya bitiyor) ayt kimya baslıcam
mat+biyoloji (30.gün biyoloji bitio) ayt biyoloji baslicam
verimi tutturman çok önemli dostum. ben 2019 senesinde girdim 30k yaptım. 100k da yapılır 50k da sana bağlı tamamen.temelim var fakat konu eksiğim çok unuttum hep yarın konu çalışmaya başlayacagım deneme çözmek için sence uygunmu bu calisma şekli?
örn : mat + kimya matta temelim var ama çoğunu unuttum diye aktif biticem hizli bir sekilde 1 haftada fln (15 günde kimya bitiyor) ayt kimya baslıcam
mat+biyoloji (30.gün biyoloji bitio) ayt biyoloji baslicam
Temelim var fakat konu eksiğim çok unuttum hep yarın konu çalışmaya başlayacagım deneme çözmek için sence uygunmu bu calisma şekli?
Örneğin: Mat + kimya matta temelim var ama çoğunu unuttum diye aktif biticem hizli bir sekilde 1 haftada falan (15 günde kimya bitiyor) AYT kimya başlayacağım.
Mat+biyoloji (30.gün biyoloji bitio) AYT biyoloji başlayacağım.
Yani çok mat ağırlıklı 6 saati falan matematik. Her gün.
86 ortalamaverimi tutturman çok önemli dostum. ben 2019 senesinde girdim 30k yaptım. 100k da yapılır 50k da sana bağlı tamamen.
okul yıl sonu ortalaman kaç?
geo sevmiyom ama mecbur yapcazAçıkçası yapabiliceğinizi düşünüyorum en azından bu 8 saatin 5-6 saatini verimli yaparsanız mükemmel olur geometriyi eksik bırakmamak lazım.(100k fazla bir sayı daha iyisini çıkarırsınız)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.