8 ayda TYT ve AYT yetişir mi?

@AhmetDmrc Tm ise yetişebilir ama düşük seviye matematik ve geometri ile iş biraz zor.
Hocam bu yaşlardaki kpss filan çalışan abi ve ablalarımda gözlemlediğim iyi bir disiplin sağlama kabiliyetleri var. Sınav maratonundaki en önemli şey de bu zaten. İş bizim için de zor ama kesinlikle hayal değil ben gayet olabileceğini düşünüyorum.

8 ayda özellikle eşit ağırlık için gayet yeterli bir süre. Düzenli ve programlı bir çalışmayla bence başarabilirsiniz.

EA iseniz sadece AYT mat çözerek bile yapabilirsiniz. Fazla takılmanıza gerek yok.

TYT'nin yanında tabii ki.

@AhmetDmrc İlk cümlene katılıyorum fakat abimiz iş ve ailesinede oldukça vakit ayıracaktır. Vaktini iyi kullanırsa eminim tm 50k gelir.

10 yıldır kamudayım
Seninle aynı yaşıt yada küçük amirlerle çalışınca yada çevrende senden daha iyi mevkide olan insanlar görünce bunlar yaptıysa ben niye yapamayayım kafasına giriyor insan

Bir de hayatın içine girmeden bazı şeyleri anlayamıyorsunuz

Evladınız oluyor
Onun geleceğini düşünüyorsunuz
Onu daha iyi bir şekilde yetiştirebilmek için bazı şeyler için çabalamak gerekiyor

Teşekkür ederim fikirleriniz için

Çok güzel yazmışsın
Çok teşekkür ederim önerilerini dikkate alacağım

Söylediğin hocalara ve kaynaklara bi bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…