8 ayda YKS yetişir mi?

kozmosxd

Decapat
İlk olarak şunu söyleyeyim şuanda AÖL'de 11. sınıf 2. dönemdeyim. Yani 50 gün (20 aralık) sonra dönem sınavım var. O dönem sınavından sonra 2026 mart ve ekim olmak üzere 2 tane daha dönem sınavım var. TYT'min zayıf olduğu düşünüyorum hep geçebilecek şekilde notlar aldım daha önce. 8 ay içinde neye ne kadar yoğunluk vermeliyim bilmiyorum. Bir yandan dönem derslerime çalışmam bir yandanda YKS'ye hazırlanmam lazım bunu nasıl yapabilirim yol gösterebilir misiniz hocalarım? (AÖL'de mezun olmaksızın YKS'ye giriş hakkı kazanıyoruz yani 11. sınıfsın nasıl gireceksin soruları gelmeden söyleyeyim hedefim 100k.)

@tahtakapı aklınıza takılan nedir hocam?

Son düzenleme:
Yetişmez desek çalışmayacak mısın kardeşim?
Sadece başlığı okudun sanırım hocam. Başlığı tam doğru yazamadım ve değiştiremedim.

Neye ne kadar yoğunluk vermem gerektiği hakkında bilgi sahibi olmak için bu konuyu açtım. Kısıtlı zamanımı nasıl değerlendireceğim?

Bende bilmiyorum, ders çalış. Sende sorgulama benim gibi berbat hayat istemiyorsan.
Çalışacağım zaten ama nasıl çalışacağımı bilmiyorum

11. sınıfa agırlık ver artan zamanında TYT'ye adım atarsın.
TYT de ilk 1K ya bile girersin genel olarak soruyorsan 12. sınıf konuları bilmediginden 40-50k yaparsın. 8 ay yeterli bir süre.

11. sınıfa agırlık ver artan zamanında TYT'ye adım atarsın.
TYT'si sağlam değil konu sahibinin. 11'de sağlam olmayacak.

Yapılması gereken bu sene tamamiyle kendinizi TYT'ye verin, dönem sınavlarına çalışmayın demiyorum tabii ki. Ortalama çok önemli fakat dediğim gibi TYT zayıf olunca yapılabilecek bir şey kalmıyor.

8 ay boyunca TYT yoğunluk verip birde yanında dönem sınavlarına mı çalışmam doğru olur yani? AYT ne zaman çalışacağım

8 ay boyunca TYT yoğunluk verip birde yanında dönem sınavlarına mı çalışmam doğru olur yani? AYT ne zaman çalışacağım
AYT'ye ise TYT'de 65-70 arası bir nete ulaştıktan sonra başlamanız uygun olur hocam.
11. sınıf olduğunuz için böyle yapmanız iyi olur fakat 12 olsaydınız aralık-ocak bandında başlayın derdim.

Kısaca 65 netlere ulaşınca başlamanız çok iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…