8 aydır kullanılmayan kasa açılıyor ama görüntü yok

İxachs

Femtopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Samsung
Ekran kartı
zotac 1gb 128 bit
Anakart
GIGABYTE GA-g41mt-d3
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 8 aydır bilgisayarı açmıyorum, 3 gün önce açtım. Fanlar çalışıyor, ekran kartı fanı dönüyor, BIOS sıfırladım, RAM'ları silip taktım, yine gelmedi görüntü. Sınavım var, yardımcı olur musunuz?

Biraz basit kaçabilir ama 8 aydır çalıştırmadıysanız ve o arada nasıl olsa kullanılmıyor deyip kablolarını fişten veya kasadan çektiyseniz belki, monitör kablosunu geri takmayı unutmuş olabilirsiniz.

Artı -1 Eksi
Tozdan dolayı olabilir RAM'lerin sarı kısımlarını silgi yardımıyla sil ekran kartını sök silgi yardımıyla sarı kısımlarını sil işlemciyi sök soketi biraz üfle hava vur biraz daha sonra çalıştırmayı dene.

Olmazsa RAM'lerin yerini değiştir anakart Power kablosunu sök BIOS pilini sök güç düğmesini spamla Power'i fişten çek spamla elektiriğini çeksin daha sonra hepsini geri tak tekrar dene.

Ekran kartı ve RAM'leri sökün ve ekran kartı slotu ve RAM slotunu üfleyin ve RAM ve ekran kartını silgi ile slot kısmını silin. Hatta varsa evde varsa yağsız kontakt spreyini RAM ve ekran kartı slotlarına sıkın.

yaptım hocam komple temizledim çalışmıyor acaba anakart ile bir sorunu olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…