İ İxachs Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #1 SSD veya HDD modeli Samsung Ekran kartı zotac 1gb 128 bit Anakart GIGABYTE GA-g41mt-d3 Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 8 aydır bilgisayarı açmıyorum, 3 gün önce açtım. Fanlar çalışıyor, ekran kartı fanı dönüyor, BIOS sıfırladım, RAM'ları silip taktım, yine gelmedi görüntü. Sınavım var, yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 8 aydır bilgisayarı açmıyorum, 3 gün önce açtım. Fanlar çalışıyor, ekran kartı fanı dönüyor, BIOS sıfırladım, RAM'ları silip taktım, yine gelmedi görüntü. Sınavım var, yardımcı olur musunuz?
KS KS İ İxachs Femtopat Katılım 6 Haziran 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2024 #11 Muham The Unbeaten dedi: Anakart nemden dolayı arıza vermiş olabilir bir bilgisayarcıya gitmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam öyle yapacağım cevaplarınız için sağolun Artı 0 Eksi
Muham The Unbeaten dedi: Anakart nemden dolayı arıza vermiş olabilir bir bilgisayarcıya gitmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam öyle yapacağım cevaplarınız için sağolun