8 bin TL - 12 bin TL'ye 2K monitör önerisi

Bütçe
8 bin TL - 12 bin TL

aimhack

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartım RTX 4070 Super. Elimde şu an monitör olarak Lenovo Legion R25i-30 var. Bunu 2. ekran olarak kullanacağım, alacağım monitörü ana ekran olarak kullanacağım. Hem hikayeli hem de FPS tabanlı oyunlar oynuyorum ama yoğunlukla hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum. Benim için öncelik renkler, yani 180 Hz monitör olsa da olur onun dışında IPS panel olursa daha iyi olur renk doğrulu için. Dediğim gibi bütçem 8K - 12K arası, taş çatlasın 500 TL arttırabilirim. O yüzden bütçe dışı öneride bulunmazsanız sevinirim.

G65B al geç.

G65B iyi olur karma kullanım için. Eğitim indirimiyle 10K'ya iniyor:

İlla IPS istiyorum dersen:

Bütçe artarsa:

Eğitim indirimiyle 10K'ya iniyor:

Bütçe artarsa:

G65B daha iyi olur TUF monitore cikmaya gerek yok. TUF monitor renk gamutu ve kontrast olarak daha geride. R27qe ise bi fiyata alinmaz. IPS zorunluya Gigabyte model alinir ama G65B varken yine sacma buluyorum.

G65B daha iyi olur TUF monitore cikmaya gerek yok. TUF monitor renk gamutu ve kontrast olarak daha geride. R27qe ise bi fiyata alinmaz.
Biliyorum. IPS istenirse diye belirtmiştim o modelleri. G65B karma kullanım için rakipsiz o fiyata.

R27QE 7-9K arasında en alınabilir 144-180Hz IPS monitör diğerlerine nazaran. IPS tercih edecekler bu fiyata da alabilir fakat 7500TL olduğu dönem daha F/P idi tabii.

Hepinize yanıtlarınız için teşekkür ediyorum G65B alacağım herkese iyi akşamlar.

G65B iyi olur karma kullanım için. Eğitim indirimiyle 10K'ya iniyor:

Bütçe artarsa:

Hocam eğitim indirimini nasıl yapacağım? Bulamadım da.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı