Eğitim indirimiyle 10K'ya iniyor:
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük | Samsung Türkiye
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
İlla IPS istiyorum dersen:
Bütçe artarsa:
Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
G65B daha iyi olur TUF monitore cikmaya gerek yok. TUF monitor renk gamutu ve kontrast olarak daha geride. R27qe ise bi fiyata alinmaz.
Biliyorum. IPS istenirse diye belirtmiştim o modelleri. G65B karma kullanım için rakipsiz o fiyata.İlla IPS istiyorum dersen:
G65B iyi olur karma kullanım için. Eğitim indirimiyle 10K'ya iniyor:
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük | Samsung Türkiye
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.www.samsung.com
İlla IPS istiyorum dersen:
Bütçe artarsa:
Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 27" 1 ms 2K Pivot IPS 260 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@aimhack
Eğitim İndirim Programı | Samsung Türkiye
Discover Samsung Gulf's Student Discounts & enjoy exclusive deals on smartphones, tablets, & wearables. Browse now & Get up to 50% off! Limited time offer.www.samsung.com