Talha_3859 Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 593 Çözümler 10 9 Nisan 2025 #21 ErdemG dedi: Aldım Huntsman aldım Black lamişnent arkadaşımda kukri night stripe aldı. Ama şimdi de eldiven alasım geldi broken fang gir olan var onu düşünnüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende bugün aldım hocam mor ötesi Huntsman hayırlı olsun.
ErdemG dedi: Aldım Huntsman aldım Black lamişnent arkadaşımda kukri night stripe aldı. Ama şimdi de eldiven alasım geldi broken fang gir olan var onu düşünnüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende bugün aldım hocam mor ötesi Huntsman hayırlı olsun.
ErdemG Hectopat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Sistem Özellikleri intel core i9 19772k - nvidia rtx 4090ti - 128 gb ram- windows 7 Cinsiyet Kadın Meslek Tesisat Uzmanı 10 Nisan 2025 #22 Talha_3859 dedi: Bende bugün aldım hocam mor ötesi Huntsman hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim size de
Talha_3859 dedi: Bende bugün aldım hocam mor ötesi Huntsman hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim size de