İbrahim Çelik 16 Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #1 Bütçe 8K ama zorlarsam 9 olur. Trekking bisiklet bakıyorum en az 26 jant ve hidrolik fren. Yardımcı olursanız sevinirim. Bursa'dayım bu arada, kargoya okeyim.
Bütçe 8K ama zorlarsam 9 olur. Trekking bisiklet bakıyorum en az 26 jant ve hidrolik fren. Yardımcı olursanız sevinirim. Bursa'dayım bu arada, kargoya okeyim.
D Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.803 Çözümler 12 23 Mayıs 2024 #2 Kron XC75 modeli sanırım o civarlarda hocam, aynı modeli kullanıyorum. Memnunum.
İbrahim Çelik 16 Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #3 Darsiere dedi: Kron XC75 modeli sanırım o civarlarda hocam, aynı modeli kullanıyorum. Memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam kronla alakalı çok şikayet gelmiş ama tabii memnunsanız o ayrı konu. Bir de bisiklet dağ bisikleti. Ben trekking bakıyorum.
Darsiere dedi: Kron XC75 modeli sanırım o civarlarda hocam, aynı modeli kullanıyorum. Memnunum. Genişletmek için tıkla... Hocam kronla alakalı çok şikayet gelmiş ama tabii memnunsanız o ayrı konu. Bir de bisiklet dağ bisikleti. Ben trekking bakıyorum.