2K 27 inç monitör arıyorum.
Valorant CS tarzı rekabetçi oyun fazla oynamıyorum ama ghosting ve tepki süresi de iyi olsun. Genelde hikayeli oyunlar coop oyunlar oynuyorum masaüstünde de bolca takılıyorum.
Hoparlörü olursa daha iyi olur. Pivot olması zorunlu değil olursa daha iyi.
Bütçem 8000TL.
2 3 tane monitör birden tavsiye edebilirsiniz.
2K 27 inç monitör arıyorum.
Valorant CS tarzı rekabetçi oyun fazla oynamıyorum ama ghosting ve tepki süresi de iyi olsun. Genelde hikayeli oyunlar coop oyunlar oynuyorum masaüstünde de bolca takılıyorum.
Hoparlörü olursa daha iyi olur. Pivot olması zorunlu değil olursa daha iyi.
Bütçem 8000TL.
2 3 tane monitör birden tavsiye edebilirsiniz.
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.
www.samsung.com
Öğrenci indirimi ile 9K oluyor alabiliyorsanız alın.
27 inç Oyun Monitörü, QHD Çözünürlük ve 240 Hz Yenileme Hızı (LS27BG652EUXUF) - Bu ürünün tüm avantajlarını ve özelliklerini inceleyin. Detaylı bilgiler ve size en uygun Monitör ürünleri Samsung Türkiye'de.
www.samsung.com
Öğrenci indirimi ile 9K oluyor alabiliyorsanız alın.
Tepkime süresi ve ghostin aşırı iyi, ghosting özellikle asla yok. Panel mevzusu ne kadar doğru bilmiyorum ortada net bir kanıt görmedim ben o yüzden takılmadım ben açıkcası ve çok memnunum monitörümden. Türkiye tarafında ise Dell çok iyi hizmet ve garanti de sağlıyor bu arada. Kıçıkırık gamepower vs bu markalara gerek yok.
Tepkime süresi ve ghostin aşırı iyi, ghosting özellikle asla yok. Panel mevzusu ne kadar doğru bilmiyorum ortada net bir kanıt görmedim ben o yüzden takılmadım ben açıkçası ve çok memnunum monitörümden. Türkiye tarafında ise Dell çok iyi hizmet ve garanti de sağlıyor bu arada. Kıçıkırık Gamepower vs bu markalara gerek yok.