Selamlar bütçem 8 bin TL, bu fiyatta bana monitör öneriniz için açtım konuyu, şimdiden çok teşekkür.
Aklimda Monitör bu var hem AOC hem 240Hz iyi oldugunu düşündüm bir de çokça aynı fiyatta ASUS TUF'un bir 270Hz modelini gördüm, sizce ne yapmalıyım? Cevaplar için teşekkür.
AOC 24G2ZE alınabilir. TUF ürünlerinde genellikle bir süre sonra ghosting sorunları yaşadım.
AOC 24G2zu modelini bulabilirseniz daha güzel olur. Belirttiğiniz monitörde pivot özelliği bulunmamakta.
VG249QM1A'yı soruyorsun sanırım, aynı panel ve benzer kalitede arka aydınlatmaya sahipler. ASUS hız aşırtma yapmış aradaki fark bu.
Teşekkür ederim hocam ama AOC 24G2zu bulumadım gibi iyi günler.
Ayn o monitör hocam hangisi daha iyi birinde dahili ses falan avr ama TUF serisini çok gömdüler hangisini tercih etmeliyim aynı fşyatdalar.
Bunun renk gamutu daha iyi, pivot ve yükseklik ayarı var. Daha mantıklı.Ayn o monitör hocam hangisi daha iyi birinde dahili ses falan avr ama TUF serisini çok gömdüler hangisini tercih etmeliyim aynı fşyatdalar.
Bunun renk gamutu daha iyi, pivot ve yükseklik ayarı var. Daha mantıklı.
Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.529,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hmm hocam ama yorumlarda Odyssey'ler kronik sorunlu falan var bu monitöreden emin misiniz?
Samsung'un 100 tane monitörü varsa 85'inin ismi Odyssey. O yüzden Odyssey serisinin isminde bir sıkıntı var. Her çıkardığı monitöre Odyssey ismini koyuyor Samsung. G4 IPS olan iyi bir model. Ha bu bütçeye 2K 180Hz monitörler varken bunların yüzüne bakılmaz ama, kullanıcı tercihi bu yöndeyse yapacak bir şey yok.
Örnek 2 inceleme:
Samsung Odyssey G4/G40B S27BG40 Review
The Samsung Odyssey G4/G40B S27B40 is an entry-level gaming monitor. It sits below the Samsung Odyssey G6/G65B in their 2022 lineup, and although it shares the s...www.rtings.com
Kronik sorunlular G3 serisi ve G5 (VA) olanlar.
Hocam 2K konusu daaha çok rakabetçi oyunlar oynucağaım hatat full o yüzden bana tepki süresi ve Hz daha önceli bir de diüer doumlara baktım ama çogunda AOC deniliyor sizce neden G4 bir de ne farkalrı var özellikler boş panel tiplerini biliyor musunuz markalarını falan.