8 bin TL monitör önerisi

Bütçe
8000

Hocam sizizn bana kasa için öneriniz ne yani bir de sistemin kalanı SSD anakart falan iyi mi seçilmiş durumda bir de siz bakarsanzı çok tatlı olur ben bilgisayarda hocam CS2 valroant The Finals fortinte gibi oyunlar oynayacağım ve bşiilgiğim kadarıyla bunlar öyle agır oyun değil sizce başta alrken direkt sogutucusuz alıp kendim dışlardan mı alayım yoksa bu oyunlar için bu BitFenix idare eder götütüt mü?

Kasayı şununla özelleştir.

SSD için konu açıp sorsan daha iyi olur. Fiyat farkları az ve aradaki farkları bilmiyorum. Nokta atış seçim için SSD'ye hakim olanlara sormak lazım. DRAM'li ve kontrolcüsü iyi olan bir şey seçerseniz uzun ömürlü olur. Çünkü Windows'u bunun üstüne kurup sürekli işlem yapacaksın, kaliteli bir şey seçmekte fayda var. Eğer 2.SSD olarak kullanacak olsaydın fark etmez diyebilirdim.

Bu arada MSI olan kasanın 300mm GPU desteği var. 3 fanlı GPU'ların birçoğu sığmaz. İleriye dönük olması açısından BitFenix daha mantıklı olur.

Hocam fiyat aşıır uçuyor bütçemi biraz aşıyor anakart ya da SSD'den kısmak zorunda kalıyorum ne yapmalıyım anakart ayda SSD daha faydalı olamz mı?

Hocam fiyat aşıır uçuyor bütçemi biraz aşıyor anakart ya da SSD'den kısmak zorunda kalıyorum ne yapmalıyım anakart ayda SSD daha faydalı olamz mı?

Diğer anakartlar Colorful adlı bir marka çok güvenemedim açıkçası ASUS seçtim SSD de hem 1TB olsun hem de kalite açısından XPG seçtim bence bu iki eklendi kasa seçiminden saha Win durumda.

O zaman kalsın.

O zaman kalsın.

Hocam her şey için teşekkürrler o zaman şu an monitör AOC24G2ZE kasada anakart+XPG SSD+MSI kasa şeklinde oldu galiba teşekkür ederim tekrardan yarımlar için.

O zaman kalsın.

Hocam biraz olaylar oldu 34K bütçem var kasa için bu ikisi arasında kaldım. Sizce ne yapamlyıım AMD--- 5060 sene hangisi ikisinde de ortalama 4K özellirtirme payı var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…