Başlıkta dediğim gibi IPS model istiyorum, VA panel alınmamalı diye biliyorum. Çevremdekiler de öyle söylüyorlar. Aklımda birkaç model var ama seçemedim. Bana 180 de olur, 240 da olur. Sadece güzel bir şey olsun istiyorum. Gamutları iyi olursa sevinirim. Canlı oynamayı seviyorum.
ASUS ROG STRIX XG259CS 24.5
Lenovo Legion R27QE 67C5gac1tk 27
ASUS TUF Gaming VG249QL3a 23.8
AOC 24G42e
Sadece baştaki hoşuma gitti biraz ASUS alınmalı diyorlar gerçekten beni bundan kurtarın güzel bir şey istiyorum.
"IPS iyi, VA kötü" diye bir mevzu yok. Biri bunu söylerse direk bilgisiz varsayın. Model önemli bu durumda. Mesela Samsung G3 çöp bir VA ama Samsung G65B IPS'leri tokatlar geçer. Model, herzaman model önemli.Başlıkta dediğim gibi IPS model istiyorum, VA panel alınmamalı diye biliyorum. Çevremdekiler de öyle söylüyorlar. Aklımda birkaç model var ama seçemedim. Bana 180 de olur, 240 da olur. Sadece güzel bir şey olsun istiyorum. Gamutları iyi olursa sevinirim. Canlı oynamayı seviyorum.
ASUS ROG STRIX XG259CS 24.5
Lenovo Legion R27QE 67C5gac1tk 27
ASUS TUF Gaming VG249QL3a 23.8
AOC 24G42e
Sadece baştaki hoşuma gitti biraz ASUS alınmalı diyorlar gerçekten beni bundan kurtarın güzel bir şey istiyorum.
Philips Evnia 27M2N3201A/00 27" 180Hz 1ms HDMI - PttAVM
Philips Evnia 27M2N3201A/00 27" 180Hz 1ms HDMI DP AdaptiveSync HDR10 FHD IPS Gaming Monitör fiyatları ve modelleri PttAVM.com’da! İndirimli fiyatlarla online alışverişin kazananı siz olun! - 2025www.pttavm.com
Bunu onerebilirim.
"IPS iyi, VA kötü" diye bir mevzu yok. Biri bunu söylerse direk bilgisiz varsayın. Model önemli bu durumda. Mesela Samsung G3 çöp bir VA ama Samsung G65B IPS'leri tokatlar geçer. Model, her zaman model önemli.
Konuya gelirsek: Yazdıklarınızdan en iyisi R27QE. Direk onu alın.
VG249QL3A'nın kontrast ve renk gamutu zayıf.
XG259CS'nin renk gamutu ve kontrast zayıf R27QE'ye nazaran.
AOC ise bu fiyatın segmenti değil, ucuza kaçacaksanız iyi model ama.
Teşekkür ederim bunu ilk defa gördüm bilginiz nedir acaba?
Hocam HDR ozelliği var ama yüksek hatlarda değil ama ortada Philips kalitesi var geçen sene cafeme aldım 3 tane ASUS TUF'lara bakıyorum bir de bunlara bakıyorum bir kalite farkı var.
Panel hakkında bilgi yok almanızı önermem şahsen.Teşekkür ederim bunu ilk defa gördüm bilginiz nedir acaba?
Bu fiyattaki HDR'lar (HDR-HDR10-HDR400) komple sahte ve 5 para etmezler. Gerçek HDR sertifikası HDR600 ile başlıyor. Oyüzden HDR'ın varlığını unutun derim.Hocam HDR ozelliği var ama yüksek hatlarda değil ama ortada Philips kalitesi var geçen sene cafeme aldım 3 tane ASUS TUF'lara bakıyorum bir de bunlara bakıyorum bir kalite farkı var.
Rank kasmıyorsanız çok muhim olacağını sanmıyorum. XG259CS dediğim gibi paneli bu bütçede zayıf. Sırf görüntüsü hoş diyede daha kötü panel almanın ne anlamı var? Günün sonunda ekran lazım, kasası değil.Şimdi çok doğru gibi geliyor söyledikleriz ve bu kadar yazdığınız içinde teşekkür ederim uğraşmışsınız öncelikle bir şey daha sormak istiyorum 27 inç almayın diyorlar ben genelde Valorant CS oynarım hikayeli oyunlarda var ama genelde Valorant 27 inç yerine 24.5 öneriyorlar 27 alsam bir sıkıntı çıkar mı önerdiğiniz monitör R27QE bundan başka bir öneriniz olur mu? XG259CS görünüşü çok hoşuma gitmişti alınır mı diye forum açacaktım nedersiniz buna yani.
hocam rank kasıyorum gerçekten sağlam rank kasıyorum ve önemsiyorum monitörü yani iyi bişi olsun istiyorum ozaman asus XG259CS alınmamalımı diyorsunuz tercihiniz 240 hz 1080 yada 2k 180 demişsiniz acaba monitör önerirmisiniz yani güzel bişi olsun istiyorum sizi uğraştırdım baya çok teşekkür ederim önerirseniz sevinirimPanel hakkında bilgi yok almanızı önermem şahsen.
Bu fiyattaki HDR'lar (HDR-HDR10-HDR400) komple sahte ve 5 para etmezler. Gerçek HDR sertifikası HDR600 ile başlıyor. Oyüzden HDR'ın varlığını unutun derim.
Diğer ASUS TUF'larda VG259Q3A gibi çöp modellerden ise fark oluşur.
Attığınız incelemede komple reklam, ne ölçüm aleti ile ölçmüşler ne de başka birşey var. Birde Overdrive ayarını en yükseğe almışlar, dehşet bir Overshoot yapmış
Rezillik bu yani, okadar iş bilmez herifler:
Eki Görüntüle 2569666
Rank kasmıyorsanız çok muhim olacağını sanmıyorum. XG259CS dediğim gibi paneli bu bütçede zayıf. Sırf görüntüsü hoş diyede daha kötü panel almanın ne anlamı var? Günün sonunda ekran lazım, kasası değil.
Renk gamutları 2025 yılına göre zayıf.
Eki Görüntüle 2569671
Kontrast oranıda 1130:1. IPS ortalamasından yüksek ama Lenovo R27Qe 1600:1 alıyor. Görsel kaliteyi önemsiyorsanız XG259CS iyi seçenek değil. Birde 1080P ve 180Hz olmasıda ayrı sıkıntı. Çok pahalı.
240Hz 1080P monitörler var ve 2K 180Hz'ler var bu bütçede.
O durumda en iyisi Samsung Odyssey G4.hocam rank kasıyorum gerçekten sağlam rank kasıyorum ve önemsiyorum monitörü yani iyi bişi olsun istiyorum ozaman asus XG259CS alınmamalımı diyorsunuz tercihiniz 240 hz 1080 yada 2k 180 demişsiniz acaba monitör önerirmisiniz yani güzel bişi olsun istiyorum sizi uğraştırdım baya çok teşekkür ederim önerirseniz sevinirim
O durumda en iyisi Samsung Odyssey g4.
240Hz ve düşük gecikmesi ile işinizi görür.
Öğrenci indirimi mevzusu vardı sanırım.Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.529,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sırf rank kasıyorsunuz diye uygun. Onun dışında esprisi yok monitörün.
O durumda en iyisi Samsung Odyssey g4.
240Hz ve düşük gecikmesi ile işinizi görür.
Öğrenci indirimi mevzusu vardı sanırım.Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.529,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sırf rank kasıyorsunuz diye uygun. Onun dışında esprisi yok monitörün.