8 bin TL'ye 1440p monitör önerisi

Bütçe
5-8 Bin
Bunun fiyatı da uygunmuş teşekkür ederim ve evet hikayeli oyunlar oynuyorum ve film dizi izliyorum

Bunu almanızı öneririm o zaman hocam. VA panel olduğu için kontrast oranı iyi bu yüzden görüntü kalitesi daha güzel ve gerçekçi geliyor. Bende kullanıyorum memnunum. Ghosting yok hafif Black smearing var. Oda VA olduğu için normal. Rekabetçi oyunlar içinde kullanıyorum bu arada. Sorun çıkarmıyor.

Hocam ben kullanıyorum. Memnunum. ViewSonic'in renkleri çok hoş. Attığım monitör 10K-14K civarı fiyat düşmüşken iyi bence.
Hocam, bizzat karşılaştırma yapmadığınız zaman gözünüz alıştığı için rahatsız olmayabilirsiniz ama siyah tonunun sandığınızdan daha berbat olması sıkıntı durum.

(Soldaki 1000-1100:1, sağdaki 800:1)

1600:1 veya 3000:1 olan VA panelleri siz düşünün. Kontrast genel görüntüsü kalitesini çok etkiliyor.

Tamamdır hocam sağ olun. Sizin attığınız ve KTC H27t22C modeline bakacağım.

Bilgilendirme için gerçekten teşekkür ederim. Önerim için de kusura bakmayın bana iyi geliyordu monitörüm.

Tamamdır hocam sağ olun. Sizin attığınız ve KTC H27t22C modeline bakacağım.

Hız olarak KTC daha iyi diğer her şeyde agon daha iyi. Sizin için görüntü kalitesi vesaire önemli olduğu için agon alın. Bende o iki monitör arasında kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…