8 bin TL'ye 280Hz monitor onerisi

Bütçe
8000

zreixtt

Decapat
Arkadaşlar 2-3 gune monitor alacağım bütçe 8K 280 Hz 1080p monitor istiyorum. Ekran kartim RX 6900 XT. Aslinda su monitoru dusunuyordum ama size de sorayim dedim:

Linkteki monitör gayet iyi bir monitör ve sorunsuz.

Hocam 240 280Hz bir şey almak istiyorum bir şey onerirseniz degerlendirebilirim ama.

2K 240Hz monitör yok bu bütçede.

Bu monitörün hem hareket netliği hem de görüntü kalitesi iyi.

Yine de 1080p 240Hz arıyorsanız G4 alabilirsiniz. ASUS'tan renk gamutu biraz daha yüksek. Tepki süresinde biraz daha yavaş ama, 1K civarı daha ucuza alabilirsiniz. Öğrenci indirimi ile 7K bandına düşüyor. Ayrıca pivot ve yükseklik ayarı da var.

Oyun laptopumda 360 Hz panel vardı, bozulunca serviste 240 Hz'le değiştirdiler, 60 Hz iş laptopum var, 165 Hz monitörüm var. Yani aktif olarak hepsini kullanmış birisi olarak tavsiyede bulunayım:

144-165 Hz'den sonra insan gözü kalite aramaya başlıyor. Hatta iş laptopu 60 Hz olmasına rağmen sırf OLED olduğu için bağımlısı oldum, oyun dışında diğerlerinin yüzüne bakmıyorum. Oyun laptopunda da 240 Hz veya 360 Hz olması pek anlam ifade etmiyordu, 165 Hz monitörde oynuyodum.

Yani tavsiyem 280 Hz falan uçmak yerine 2K, renkleri düzgün bir şeye bak. 165 Hz gayet yeterli. Frekans arttıkça aradaki fark da azalıyor zaten. 60 Hz - 144 Hz arasındaki fark, 165 Hz - 280 Hz arasındaki farktan daha fazla.

Hoc.

Hocam şu anki monitor 144Hz akicilik hastasiyim biraz yani smooth bir şey istiyorum ama ne almam gerektigi hakkinda hiçbir bilgim yok yani 2K almakda istiyorum 270Hz falan da almak istiyorum ne yapcagiim bilmiyorum.

Tam 8K ya bir şey var mı ya da monitorun yaninda 1Klik bir isime yarayacak lazim olacak eklenti falan.

Sadece rekabetçi oynayacaksanız G4 alın. Aksi halde R27QE daha mantıklı bir seçim.

Sadece rekabetçi oynayacaksanız G4 alın. Aksi halde R27QE daha mantıklı bir seçim.

After Effects'den anime editleri oyun editleri gibi seylerle ugrasiyorum FPS oyunlari oynuyorum arada normal Online oyunlar video falan izliyorum.

After Effects'den anime editleri oyun editleri gibi seylerle ugrasiyorum FPS oyunlari oynuyorum arada normal Online oyunlar video falan izliyorum.

R27QE al. Renk gamutu ve kontrast bakımından daha iyi, ayrıca çözünülürk daha yüksek. Hareket netliğide iyi. 144Hz'den 180Hz'ye upgrade olacak. 1080p 240Hz almanın manası yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…