8 bin TL'ye 280Hz monitor onerisi

Bütçe
8000
R27QE al. Renk gamutu ve kontrast bakımından daha iyi, ayrıca çözünülürk daha yüksek. Hareket netliğide iyi. 144Hz'den 180Hz'ye upgrade olacak. 1080p 240Hz almanın manası yok.

Yaninda monitor tutucuda almayi onerir misiniz sizce hocam north nbf80 gibi bir model vardi onu alsam iyi olur mu sizce artı olarak şu anki 144Hz olan monitorde VESA yok VA panel ama yan monitor olarak dik tutmak istiyorum kosede nasıl bir cozum bulurum.

Son olarak monitoru Hepsiburada'dan falan almak istemiyorum stokta olan hangi site var vatan gibi sonra Hepsiburada'da falan bozuk cikinca saticiyla iade icin ugrasmak istemiyorum.

Yükseklik ve pivot ayarı var. VESA desteğide var. Resmi Hepsiburada satıcılı, yani iade/değişim sorun olmaz.

Yükseklik ve pivot ayarı var. VESA desteğide var. Resmi Hepsiburada satıcılı, yani iade/değişim sorun olmaz.

Nbf80 monitor tutucu onerir misiniz peki. Bir de benim eski monitor icin bir cozum onerisi var mı kosede dik tutmak istiyorum ama VESA destegi yok onun.

Bu cidden ama cidden son sorum olacak. Monitoru aldim diyelim baslarda ghosting olu piksel falan yok diyelim. İade etme degisme suresi bitti olu piksel cikti sonra falan oyle olursa ne olacak.

İlk 6 ay monitörde sorun çıkması halinde ücretsiz değişim hakkın var. Ayrıca 2 yıl garantide mevcut. Gerekirse THH ile hakkını alırsın yani endişe etme.

Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun‘a göre, malın tesliminden itibaren ilk 6 ay içinde ortaya çıkan ayıpların, teslim tarihinde var olduğu kabul edilmektedir. Bu durumda, ayıplı mal olduğunu ispat yükümlülüğü satıcıya aittir. Ancak 6 aydan sonra bir ayıp ortaya çıkarsa, bu ayıbı tespit etmek ve ispatlamak tüketicinin sorumluluğundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…