8 bin TL'ye AM5 anakart önerisi

Almakay

Hectopat
İyi günler arkadaşlar sıfırdan sistem kuruyorum şu an için sadece kasa ve fanları aldım. Kasa H7 airflow ATX'e kadar anakart desteği var. Anakart bütçem 8bin civarı.

İndirimde olan iki tane anakart var. Biraz bekleyip para biriktirip bunlardan birini mi almalıyım yoksa anakart için bu kadar para vermeme gerek yok mu?

1. beyaz sistem kurduğum için ilk sırada bu var ama üstüne para koymam lazım. MSI X670E GAMING PLUS WIFI AMD X670E AM5 Soket DDR5 7800MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

2. diğer seçenek ise bu MSI MAG X670E Tomahawk WiFi 6600mhz(OC) RGB M.2 AM5 ATX Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

3.bütçemin yettiği ve beyaz sistem ile de uyumlu olacağını düşündüğüm için eğer para eklemezsem alacağım anakart bu. MSI B650M GAMING PLUS WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 7200MHz (OC) RGB M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

İşlemci 7600X ve ekran kartıda RTX4070 Super olacak. İşlemciyi sonradan yükseltmeyi düşündüğüm için anakart da iyi bir şey almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı