8 bin TL'ye Deep cool DeepCool LT720 RGB 360mm için mesh ATX kasa önerisi

Bütçe
8000

Unassailable

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba kasa toplayacağım ve kasamın mesh kasa olamasını istiyorum toplamda 6 adet disk kullanıyorum, 2 adet HDD 2 adet M.2 2 adet SSD olmak üzere.
https://www.hepsiburada.com/deep-co...00p-amd-uyumlu-sivi-sogutucu-p-HBCV00003H77G1 bu sogutucuyu aldım yani radyatör desteği 360mm ya da daha fazlası olması gerekiyor, 8 bin TL'ye kadar çıkabilirim eger fansız bir kasa önerecekseniz, onun içinde en uygun fanları da atabilirseniz memnun olurum fanlar içinde bin TL kadar ekstra bir bütçe ayırabilirim.

PSU'suz model olmalı çünkü halihazırda güzel bir PSU mevcut elimde: https://www.hepsiburada.com/fsp-hyd...0mm-fan-moduler-power-supply-p-HBCV00000J8SQ1

Bütçe 8 bin TL.

inşallah gelmez dostum birde buna ekstra fan almam gerkiyormu cok anlamıyorum eger almam gerekiyorsa fanlarıda önerebilme şansın varmı bende ekstra olarak arastırayım kasayı o sırada

Her ne kadar bütçe bir kasa adına çok yüksek olsa da, ben bunu öneriyorum arkadaş, kalan bütçeyi de başka parçalar adına kullanabilirsin.

Toplam 12 tane fan takabilirsiniz, bütün sıvı soğutucuları da destekler.

Çevremde bu kasayı kullananlar var, malzeme kalitesinden ve kasanın verdiği imkanlardan ve de kullanışlılığından oldukça memnunlar.

önerebiliceğiniz bir fan varmı birde benım kasa olarak şunu düşündüm acaba bunlardan iyimidir 0 bilgi ile sadece görünüş açısından baktım.

bunlarda benım düşündüklerim fikirlernizi alabilirmiyim.

dostum kasa hakkında hiçbir bilgi yok acaba kendin kullanıyormusun ayrıca toz filtreleri bile bulunmuyormus kasanın

Kasa hakkında bilgileri şu siteden bulabilirsin: DK431 E-ATX PC Case - darkFlash
Linkini attığım kasa DK431 Darkflash'ın replikasıdır, kalite babında sadece fanlar bir tık daha sesli.
Toz filtresi üstte var, önü ve arkası zaten aliminyumdan mesh, çoğu kasa bu tasarıma sahip. Buna takılman biraz şaşırtıcı geldi çünkü toz konusunda çok takıntılıysan bile ek olarak toz filtresi alıp halen kasa ihtiyacını karşılaman daha ucuza gelir linklerini attığını kasalardan. Ve sanırsam da daha iyi imkanlar veya eşit imkanlar sunarak bu işi yapıyor.

Önerebileceğiniz fan var mı demişsin, ne gibi özellikler arıyorsun? Sessiz, performanslı, sessiz ve performanslı, sesli ama performanslı, RGB vb.?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…