8 bin TL'ye Deep cool DeepCool LT720 RGB 360mm için mesh ATX kasa önerisi

Bütçe
8000
Toz filtresine şaşırmam sadece bulabıildigim tek bilginin o olmasından kaynaklanıyor. vallaha merak ettim parça kalitesindenmi nedendir fiyatıda aşırı uygun geldi normalde lian li lere ve asus tuflara bakıyordum ama onlara kıyasla cok ucuz kalınca kafam karıstı.

Kasa hakkında bilgileri şu siteden bulabilirsin: DK431 E-ATX PC Case - darkFlash
Linkini attığım kasa DK431 Darkflash'ın replikasıdır, kalite babında sadece fanlar bir tık daha sesli.
Toz filtresi üstte var, önü ve arkası zaten aliminyumdan mesh, çoğu kasa bu tasarıma sahip. Buna takılman biraz şaşırtıcı geldi çünkü toz konusunda çok takıntılıysan bile ek olarak toz filtresi alıp halen kasa ihtiyacını karşılaman daha ucuza gelir linklerini attığını kasalardan. Ve sanırsam da daha iyi imkanlar veya eşit imkanlar sunarak bu işi yapıyor.

Önerebileceğiniz fan var mı demişsin, ne gibi özellikler arıyorsun? Sessiz, performanslı, sessiz ve performanslı, sesli ama performanslı, RGB vb.?
Fanlar açıkcası en iyisi olması lazım benim için tüm özelliklerin bulundugu mutlaka sessiz olmalı ve fanları kontrol edebilmeliyim.

Toz filtresine şaşırmam sadece bulabıildigim tek bilginin o olmasından kaynaklanıyor. vallaha merak ettim parça kalitesindenmi nedendir fiyatıda aşırı uygun geldi normalde lian li lere ve asus tuflara bakıyordum ama onlara kıyasla cok ucuz kalınca kafam karıstı.

Fanlar açıkcası en iyisi olması lazım benim için tüm özelliklerin bulundugu mutlaka sessiz olmalı ve fanları kontrol edebilmeliyim.

Ben aşağıdaki fandan 4 adet kullanıyorum, kasamda bulunan rampage fanları söküp yerine bunları takmıştım, ses konusunda ise şunları diyebilirim: kulaklığı taktığımda sesi duymuyorum zaten, kulaklık olmadığında da o kadar rahatsız edici veya sanayideki yüksek uğultu sesine benzer bir ses vermiyor, oldukça tahammül edilebilir. Senin seçimin tabii. Attığım iki markanın da fanları sağlamdır ve BIOS aracılığıyla anakart üzerinden kontrol edilebilir.

bunlar acaba rgb mi
RGB versiyonu olanlar aşağıdakiler:

https://www.akakce.com/kasa-fani/en...b-trio-snow-3-lu-12-cm-fiyati,1192865621.html

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı