"Gigabyte'ın G24F-2'si sorunluydu, diğerleride sorunlu." gibi genelleme yapılmaz bu şekilde.Lenovo'lar sorunlu diye buliyorum ben.
@Huzeyfe1 dediğiniz MSI modeli hakkında bir inceleme yok, kalitesi belli değil o yüzden. Kağıtta yazanlarda gerçeği yansıtmıyor.
Şahsen bu bütçede bunu öneririm:
1600:1 gibi yüksek kontrast değeri ve iyi renk gamutu ile kaliteli bir panele sahip. 8 Cof'lu monitör veri yolu olduğu içinde uzun ömürlü olur.
Kaynak:
İnceleme: Lenovo Legion R27QE 2k 180HZ IPS monitör alınır mı?
Panel bilgisi Monitörde kullanılan panel BOE markasına ait ME270QHB-NF0 modeli. Bu model Oxide tft yapıya sahip, yani a-si tft panellerden daha kaliteli. Daha iyi bileşen yapısı, daha iyi güç tüketimi vb farklılıklar var. Yüksek kontrast oranına sahip modellerin çoğu Oxide tft panel kullanır...www.technopat.net
"Gigabyte'ın G24F-2'si sorunluydu, diğerleride sorunlu." gibi genelleme yapılmaz bu şekilde.
Hocam çok sağ olun ben attığınız modellerin hepsine baktım ama özellikle Curved olmasını 27 inç ve asansör sistemli olmasını istiyorum tek 1 tane buldum doğru düzgün fikriniz nedir? MSI MAG 27qc6pf. İnce hesap 1ölü piksel çıkınca iade alıyor mu bir de? Hepsiburada'da yorumları okudum kendi satıyor ölü pikseli değiimişler de jelatin çıkarınca ekranda iz kalıyor diyorlar bir şey anlamadım cidden bu işten.
Curved genelde VA panellerde olur, IPS'te değil. 1440P olarakta en ucuz bu var: 12KHocam çok sağ olun ben attığınız modellerin hepsine baktım ama özellikle Curved olmasını 27 inç ve asansör sistemli olmasını istiyorum tek 1 tane buldum doğru düzgün fikriniz nedir? MSI MAG 27qc6pf. İnce hesap 1ölü piksel çıkınca iade alıyor mu bir de? Hepsi burada da yorumları okudum kendi satıyor ölü pikseli değiimişler de jelatin çıkarınca ekranda iz kalıyor diyorlar bir şey anlamadım cidden bu işten.
O monitör hakkında bir inceleme ve panel bilgisi yok, oyüzden önermem.MSI MAG 27cq6pf olacaktı yanlış yazmışım.
Curved genelde VA panellerde olur, IPS'te değil. 1440p olarak da en ucuz bu var: 12K.
Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O monitör hakkında bir inceleme ve panel bilgisi yok, o yüzden önermem.
Hocam siz genellikle ne için kullanıyorsunuz? Valo, CS yada genel oyun, dizi/film.Hocam çok sağ olun o bütçeye çıkamam ama bana 1080p 180Hz bir de 240Hz ve 2K 165 ya da 180Hz önerir misiniz? Zorlarsam anca 9500e falan çıkarım.
Hocam çok sağ olun o bütçeye çıkamam ama bana 1080p 180Hz bir de 240Hz ve 2K 165 ya da 180Hz önerir misiniz? Zorlarsam anca 9500e falan çıkarım.