8 bin TL'ye kadar bisiklet önerisi

475454

Hectopat
Makaleler
2
Elektrikli de olabilir. Yaşım 14. Boyum 1.75 civarı. Öneriniz var mı? Hobi olarak sürmek için hızlı olsa güzel olur. Dağ bisikleti de olabilir, normal sürülebilecek ise pek bilgim yok. Önerleriniz nedir?

Letgodan al kron, bianchi. salcano, orta sekment işini görür.
26 jant senin için ideal

Öncelikle 8k'ya elektrikli bisiklet yok. Normal bisiklet olarak da önerilerim;

Eğer bütçe artarsa (10k) ;

26 ve 27.5 jant attıklarım. Senin boyuna tam olur diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Elektrikli de olabilir. Yaşım 14. Boyum 1.75 civarı. Öneriniz var mı? Hobi olarak sürmek için hızlı olsa güzel olur. Dağ bisikleti de olabilir, normal sürülebilecek ise pek bilgim yok. Önerleriniz nedir?
Eğer bisikletten anlıyorsanız 2. el almanızı öneririm. Bir hevesle alınıp çok az kullanılmış bir sürü bisiklet var sahibinde ve letgo da. Youtubeden 2. el bisklet alırken nelere dikkat edilmeli videolarını izleyerek bilgi toplayabilirsiniz. Bende geçtiğimiz yaz 2. el bisiklet aldım hem uygun fiyatlı hem az kullanılmış.

Bende aynı şekil aldım satıyorum temiz daytona 927

Peki Xiaomi Elektrikli scooterlar alınır mı 2. El olarak?

Arkadaşlar hiç bir şey alamıyorum.. Bisiklet zahmetli iş zaten, scooter çok pahalı. 4 duvar arasında oturacağız artık.

Son düzenleme:
Peki Xiaomi Elektrikli scooterlar alınır mı 2. El olarak?

Arkadaşlar hiç bir şey alamıyorum.. Bisiklet zahmetli iş zaten, scooter çok pahalı. 4 duvar arasında oturacağız artık.
6k'ya Kron XC75 var isterseniz.
2. el Elektrikli bisiklet bakabilirsiniz temiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…