Lukegokyuruyucu Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #1 Bütçem az 2. el debriyaj ve vitesli direksiyon seti almak istiyorum zaten bu fiyata sıfır bulunmaz diye düşünüyorum.
Bütçem az 2. el debriyaj ve vitesli direksiyon seti almak istiyorum zaten bu fiyata sıfır bulunmaz diye düşünüyorum.
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 20 Temmuz 2023 #2 G27 + shifter bakabilirsin ikinci el.
Lukegokyuruyucu Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2023 #3 Berkay Kiraz dedi: G27 + shifter bakabilirsin ikinci el. Genişletmek için tıkla... Hocam Rampage PC konusunda pek sağlam değil direksiyon konusunda da aynı durum var mı?
Berkay Kiraz dedi: G27 + shifter bakabilirsin ikinci el. Genişletmek için tıkla... Hocam Rampage PC konusunda pek sağlam değil direksiyon konusunda da aynı durum var mı?
Berkay Kiraz Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 5.321 Makaleler 10 Çözümler 35 Yer Afyon 20 Temmuz 2023 #4 Lukegokyuruyucu dedi: Hocam Rampage PC konusunda pek sağlam değil direksiyon konusunda da aynı durum var mı? Genişletmek için tıkla... Direksiyonda hiç iyi değil maalesef. Daha düzgün direksiyon çıkartamadılar. Driver desteği yok ve çoğu oyunla uyumsuz. Almanı asla önermem.
Lukegokyuruyucu dedi: Hocam Rampage PC konusunda pek sağlam değil direksiyon konusunda da aynı durum var mı? Genişletmek için tıkla... Direksiyonda hiç iyi değil maalesef. Daha düzgün direksiyon çıkartamadılar. Driver desteği yok ve çoğu oyunla uyumsuz. Almanı asla önermem.