8 bin TL'ye monitör önerisi

Bütçe
8000

Muwusty

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar monitör alacağım ama Hepsiburada'dan araştırıyorum 3 ay sonra ödemeye başla kampanyası var ve bütçem maksimum 8K rekabetçi ve hikayeli oyunlar da oynuyorum, 2K olursa benim için daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam zamanında yetiştiniz gidip 1.500 2000 TL altına 165 Hz 2K VA monitör bakıyordum bu monitör daha iyi sanırsam 180 Hz 2K ve IPS.

6300 e de bu modelin eski versiyonu var ama inceleme videosuna denk gelmedim
bütçe anlamında sana kalmış sonuçta 2side şuan amazonda satılıyor amazonun iade politikası gayet iyidi en son videomu da beğendiysen ne mutlu bana ayrıca sistem iyileştirmeleri için overclock undervolt videolarımda var

Takipteyim hocam bu yıl sonuna kadar kendime PC toplayacağım videolarınızı izlerim.

@Varbee @Silinen üye hocam ikinizin attığı monitörler arasında kaldım. İkisi de 2K bu çok iyi ama birisi 240 Hz VA panel birisi 180 Hz IPS panel kafamı karıştırmadı değil kararsız kaldım desem yeridir.

renk ve görüntüsü daha net bir şekilde merak ediyorsan go pro ile çekip video yükleyebilirim

Renk ve görüntüsü daha net bir şekilde merak ediyorsan GO Pro ile çekip video yükleyebilirim.

Hocam çekip atabilirsen çok iyi olur ikisi arasındayım şu an eğer alırsam taksitle alırım 6 ay taksite faiz koymuyor 1.5k ya denk geliyor aylık benim bildiğim IPS panel daha renkli daha canlı görüntü veriyor VA panele göre ama VA panel de kötü değil özellik olarak VA panel kullanan monitör daha iyi ama renk konusunda da IPS daha iyi yanlışım varsa düzeltin ben zaten hem rekabetçi hem hikayeli oyunlar oynadığım için VA panel olan monitör daha çok aklıma yattı ama tabii ki de daha detaylı bakmadan almak da istemiyorum.

Üstelik daha sistemim bile yok kullandığım sistem eski ve sene bitmeden bir sistem alacağım ve sistem için de bütçem maksimum 35 37 arası DDR5 sistem istiyorum taksitle alacağım için uygun bir sistem arıyorum var mı öneriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…