Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2024 #1 Arkadaşlar selam. 8bin civarı bütçeye kalemle not alabileceğim tablet düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir? Şu an kafamda olan Samsung Tab S6 Lite.
Arkadaşlar selam. 8bin civarı bütçeye kalemle not alabileceğim tablet düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir? Şu an kafamda olan Samsung Tab S6 Lite.
Y Yardima Muhtac Biri Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #2 2022 versiyonunu alabilirsin
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #3 Yardima Muhtac Biri dedi: 2022 versiyonunu alabilirsin Genişletmek için tıkla... Aldım.Teşekkür ederim yanıtın için.
Yardima Muhtac Biri dedi: 2022 versiyonunu alabilirsin Genişletmek için tıkla... Aldım.Teşekkür ederim yanıtın için.
Acımasız Yalan Dünya Picopat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Ocak 2024 #4 Azulaa dedi: Aldım.Teşekkür ederim yanıtın için. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullan. Kesinlikle alınacak en iyi tabletlerden biri.
Azulaa dedi: Aldım.Teşekkür ederim yanıtın için. Genişletmek için tıkla... Güle güle kullan. Kesinlikle alınacak en iyi tabletlerden biri.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2024 #5 Acımasız Yalan Dünya dedi: Güle güle kullan. Kesinlikle alınacak en iyi tabletlerden biri. Genişletmek için tıkla... Evet şu anlık beğendim memnunum. Devlet destekli ayrıca. Teşekkür ediyorum güzel yanıtın için. Konuya bakıp tablet hakkında sorusu olanlar varsa mesaj atabilirler.
Acımasız Yalan Dünya dedi: Güle güle kullan. Kesinlikle alınacak en iyi tabletlerden biri. Genişletmek için tıkla... Evet şu anlık beğendim memnunum. Devlet destekli ayrıca. Teşekkür ediyorum güzel yanıtın için. Konuya bakıp tablet hakkında sorusu olanlar varsa mesaj atabilirler.