8 bin TL'ye tablet önerisi

xanorth

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. 8 bin civarı bütçeye kalemle not alabileceğim tablet düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir? Samsung Tab A9+ alınır mı?

Redmi Pad SE veya Tab A9+ olabilir.

Bütçenin yettiği iPad diyeceğim. Bunun nedeni Eylül 2018'de aldığım iPad 7. Nesil 32 GB tabletin hala stabil çalışması, Wildrift, TFT gibi oyunlarda bana yetiyor olması. Çok uzun süre iOS ekosistemine gereksiz pahalı olduğu için karşı çıkmış olsam da, uzun süreli stabilizasyon konusunda fayda/maliyet oranı çok yüksek.

Bütçenin yettiği iPad diyeceğim. Bunun nedeni eylül 2018'de aldığım iPad 7. nesil 32 GB tabletin hala stabil çalışması, Wild Rift, TFT gibi oyunlarda bana yetiyor olması. Çok uzun süre iOS ekosistemine gereksiz pahalı olduğu için karşı çıkmış olsam da, uzun süreli stabilizasyon konusunda fayda/maliyet oranı çok yüksek.

Hocam kendim de bir süre iPad kullanıp Samsung'a geçiş yaptım. Geri dönüp aramıyorum bile. IPad'i kardeşime verdim ikimiz de sadece not alma ve PDF okuma için kullandık. iPad 64 GB olmasına rağmen depolamadan yana şikayetçiydik. 32 GB kesinlikle yetmeyecektir. Uzun süre stabillikte haklısınız bir şey diyemeyeceğim.

Hocam kendim de bir süre iPad kullanıp Samsung'a geçiş yaptım. Geri dönüp aramıyorum bile. IPad'i kardeşime verdim ikimiz de sadece not alma ve PDF okuma için kullandık. iPad 64 GB olmasına rağmen depolamadan yana şikayetçiydik. 32 GB kesinlikle yetmeyecektir. Uzun süre stabillikte haklısınız bir şey diyemeyeceğim.
32 gb olarak belirtme nedenim 2018 yılı için çok da aramadığımız bir kriterdi 65/128 gb kriterleri. Günümüz teknolojisine göre telefonda 256GB, tablette 128GB minimum hafıza ile devam etmekteyim. Android kanalı 1.,2. ve 3. yıl sonrası stabilliğini kaybediyor çoğu ürününde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı