Dogacel Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 40 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar; 8 bitlik bir bilgisayarın nasıl çalıştığını merak ediyorum. Bilgisayarın RAM ve işlemcisine kadar her şeyini merak ediyorum. Bunlarla ilgili bilgiyi nereden bulabilirim ? Teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2014
Arkadaşlar; 8 bitlik bir bilgisayarın nasıl çalıştığını merak ediyorum. Bilgisayarın RAM ve işlemcisine kadar her şeyini merak ediyorum. Bunlarla ilgili bilgiyi nereden bulabilirim ? Teşekkürler
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 9 Ağustos 2014 #2 Commodore 64 yanlış hatırlamıyorsam 8 bit'ti.
Goksel KARVAR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2014 Mesajlar 1.237 Makaleler 9 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2014 #3 İlk bilgisayarım. Amtrad CPC464 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İlk bilgisayarım. Amtrad CPC464 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et