White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.591 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #11 Adonis31 dedi: Benim attığım Xbox tasarımına sahip ve arka tuşları var kablolu diğeri kablosuz arkada tuş filan yok başka farkı var mı bilmiyorum bir de lila rengi pek hoşuma gitmedi alsammı acaba. Arada 300 lira fark var Amazon'daki modelle. Genişletmek için tıkla... Bu tuşları kastediyorsanız bu modelde de var.
Adonis31 dedi: Benim attığım Xbox tasarımına sahip ve arka tuşları var kablolu diğeri kablosuz arkada tuş filan yok başka farkı var mı bilmiyorum bir de lila rengi pek hoşuma gitmedi alsammı acaba. Arada 300 lira fark var Amazon'daki modelle. Genişletmek için tıkla... Bu tuşları kastediyorsanız bu modelde de var.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.656 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #12 White dragon dedi: Eki Görüntüle 2056163 Bu tuşları kastediyorsanız bu modelde de var. Genişletmek için tıkla... Onlar her kolda var kolun arka altında ek 2 tuş var pedal diye geçiyor. o pedallara istediğin tuşu atayabiliyorsun White dragon dedi: Eki Görüntüle 2056163 Bu tuşları kastediyorsanız bu modelde de var. Genişletmek için tıkla... Hocam lila renk kol alınır mı sizce? Dosya Ekleri 1702828294549.png 17,6 KB · Görüntüleme: 26
White dragon dedi: Eki Görüntüle 2056163 Bu tuşları kastediyorsanız bu modelde de var. Genişletmek için tıkla... Onlar her kolda var kolun arka altında ek 2 tuş var pedal diye geçiyor. o pedallara istediğin tuşu atayabiliyorsun White dragon dedi: Eki Görüntüle 2056163 Bu tuşları kastediyorsanız bu modelde de var. Genişletmek için tıkla... Hocam lila renk kol alınır mı sizce?
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.591 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #13 Adonis31 dedi: Onlar her kolda var kolun arka altında ek 2 tuş var pedal diye geçiyor. O pedallara istediğin tuşu atayabiliyorsun. Hocam lila renk kol alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Kendi zevkiniz hocam rengini ben pek önemsemem ama dediğim gibi çok konforsuz bir model.
Adonis31 dedi: Onlar her kolda var kolun arka altında ek 2 tuş var pedal diye geçiyor. O pedallara istediğin tuşu atayabiliyorsun. Hocam lila renk kol alınır mı sizce? Genişletmek için tıkla... Kendi zevkiniz hocam rengini ben pek önemsemem ama dediğim gibi çok konforsuz bir model.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.656 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2023 #14 White dragon dedi: Kendi zevkiniz hocam rengini ben pek önemsemem ama dediğim gibi çok konforsuz bir model. Genişletmek için tıkla... Daha önce Series S vardı kolu iyiydi PS4 varken onun kolu da iyiydi o kollara alışmış biri alsa rahatsız mı eder yani. @White dragon orijinal Xbox lisansı olması ve diğer modellere göre daha kaliteli olması nedeniyle bunu alacağım sanırım 3 m kablo yeterde artar masamdan yatağıma yetişiyor 8BitDo Ultimate Kablolu Controller Xbox Series X Series S - 0ne & Windows Siyah - 1,288.33 TL + KDV Banggood'dan ilk alisverisimi yaptım bu kolu aldim kablosuz olmasi yeşil rengi pil suresi kalitesi ve fiyatiyla çok hoşuma gitti. Dosya Ekleri Screenshot_20231218_164925.jpg 71,8 KB · Görüntüleme: 27 Son düzenleme: 18 Aralık 2023
White dragon dedi: Kendi zevkiniz hocam rengini ben pek önemsemem ama dediğim gibi çok konforsuz bir model. Genişletmek için tıkla... Daha önce Series S vardı kolu iyiydi PS4 varken onun kolu da iyiydi o kollara alışmış biri alsa rahatsız mı eder yani. @White dragon orijinal Xbox lisansı olması ve diğer modellere göre daha kaliteli olması nedeniyle bunu alacağım sanırım 3 m kablo yeterde artar masamdan yatağıma yetişiyor 8BitDo Ultimate Kablolu Controller Xbox Series X Series S - 0ne & Windows Siyah - 1,288.33 TL + KDV Banggood'dan ilk alisverisimi yaptım bu kolu aldim kablosuz olmasi yeşil rengi pil suresi kalitesi ve fiyatiyla çok hoşuma gitti.