Arkadaşlar monitör alacağım. Bir türlü tatmin edici bir cevap alamadım. Bazı yerlerde hiçbir farkın olmadığı bazı yerlerde ise renkler arasında farkların olduğunu ve 6 bit + FRC'de titremeler olduğu yazılmış. Sizce 8 bit bir monitör mü tercih etmeliyim yoksa 6 bit + FRC mi? IPS bir panel almak istiyorum. Farkı IPS paneller için söylerseniz sevinirim.
Titremeler FRC'nin kalitesine göre değişir.
6 Bit + FRC demek 6 bit renk kalitesini yazılımla 8 bit'e çıkarmak gibi bir şeydir ve burda monitörün kalitesi önemlidir. 8 bit daima daha iyidir ama dediğim gibi kalite farkı. Hatta 6 bit + FRC 'den 8 bite geçmiş biri olarak söylıyorum çok fark var. Kafamız rahat olsun gerçek 8 bit alın derim.
Hangi monitörleri düşünüyorsunuz?
Günlük kullanım. 1000 lira bütçem var. Bu monitörü almayı düşünüyorum. Ama bu monitörde ilgimi çekmiyor değil. Ayrıca bu monitöründe önerildiğini çok gördüm. Asus gerçek 8 bit ama diğerleri 6 bit + FRC. Karar veremedim.
Günlük kullanım. 1000 lira bütçem var. Bu monitörü almayı düşünüyorum. Ama bu monitörde ilgimi çekmiyor değil. Ayrıca bu monitöründe önerildiğini çok gördüm. Asus gerçek 8 bit ama diğerleri 6 bit + FRC. Karar veremedim.
Şu an müsait olmadığım için kapsamlı bir araştırma yapamadım ama gerçek 8 bit ise Asus önerebilirim. IPS ekran zaten genellikle kaliteli olur.
Önerildiğini çok gördüm dediğiniz monitör 21,5 inch yani bayağı küçük haberiniz olsun.
A
Şu an müsait olmadığım için kapsamlı bir araştırma yapamadım ama gerçek 8 bit ise Asus önerebilirim. IPS ekran zaten genellikle kaliteli olur.
Önerildiğini çok gördüm dediğiniz monitör 21,5 inch yani bayağı küçük haberiniz olsun.
Philips 246E9QDSB/01 23.8" 4ms 75hz (Analog+DVI+HDMI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Philips 246E9QDSB/01 23.8" 4ms 75hz (Analog+DVI+HDMI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Hocam asus u aldım. Vatandan aldım. Ölü piksel testinide orada yaptırdım. Şu an baya gözlerim bayram ediyor. Neredeyse 6 senelik laptop ekranından bu ekrana geçince baya hoşuma gitti