K KARMA89 Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 1 13 Kasım 2020 #1 8 Bit müzik yapmak istiyorum, hani şu Nes, Sega ve Atari konsollarından aşina olduğumuz 8 Bit müzikler hangi programla ve nasıl yapılıyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilen biri yok mu ? Son düzenleme: 14 Kasım 2020
8 Bit müzik yapmak istiyorum, hani şu Nes, Sega ve Atari konsollarından aşina olduğumuz 8 Bit müzikler hangi programla ve nasıl yapılıyor? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bilen biri yok mu ?
Midori Kilopat Katılım 16 Kasım 2016 Mesajlar 603 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2020 #2 Netfilx de High Score adında bir belgesel var sanırım 3. Bölüme denk geliyordu. İzlersen bu sesler ve ses üretim teknolojisi hakkında belgesel düzeyinde bir bilgin olur.
Netfilx de High Score adında bir belgesel var sanırım 3. Bölüme denk geliyordu. İzlersen bu sesler ve ses üretim teknolojisi hakkında belgesel düzeyinde bir bilgin olur.