HazarBaba Hectopat Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 44 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #1 Biraz korkunç, 8 Bit bir oyun yapmak istiyorum ancak kodlama tecrübem yok. Nasıl bunu halledebilirim? Bu işi yeterince zaman ayırabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2020
Biraz korkunç, 8 Bit bir oyun yapmak istiyorum ancak kodlama tecrübem yok. Nasıl bunu halledebilirim? Bu işi yeterince zaman ayırabilirim.
MuX Megapat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Vatican City 9 Haziran 2020 #2 Doğrusu kodlama bilmeden nasıl yaparsınız bilmiyorum ama "RPG maker" veya "Wolf RPG editor" tarzı uygulamaları deneyebilirsiniz. Pixel art olayında da bir fikriniz olması gerekiyor.
Doğrusu kodlama bilmeden nasıl yaparsınız bilmiyorum ama "RPG maker" veya "Wolf RPG editor" tarzı uygulamaları deneyebilirsiniz. Pixel art olayında da bir fikriniz olması gerekiyor.
kebabwaffe Hectopat Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 625 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2020 #3 Gamemaker Studio kullanabilirsiniz. Kendim kullanmadım fakat kod bilmeden oyun yapmak için öneriliyor.
Gamemaker Studio kullanabilirsiniz. Kendim kullanmadım fakat kod bilmeden oyun yapmak için öneriliyor.
9 9390 Kilopat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 348 Makaleler 1 Çözümler 13 9 Haziran 2020 #4 Gdevelop'u bir araştırın. Beklentilerinizi karşılayabilir.