8 BitDo Ultimate C en uygun nereden alınır?

Rankout

Hectopat
Yer
Giresun/Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sistem askıda :)
Meslek
Öğrenci...
8 BitDo Ultimate C en uygun nereden alabilirim? Yurt dışından al diyeni gördüm ancak nasıl yapılıyor bilgim yok, ayrıca aynı fiyatlara daha iyisi var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'dan alabilirsin 1500 TL'ye geliyor ve Amazon Germany gönderiyor güvenebilirsin. 30 gün iade süresi de var ayrıca.

Hangi linkten üssteki AliExpress linkinden mi? 2'si de aynı ürün Amazon daha güvenilir bence 30 gün iade süresi de cabası.

Bu da Amazon linki:

Hocam bu daha iyi değil mi? Ayrıca arkadaşın attığı linkte yorumlar güzel gibi ama bilemedim

8Bitdo Ultimate Bluetooth Controller with Charging Dock, Bluetooth Controller Wireless Switch Controller for Switch and Windows(White) Amazon.com.tr

Evet bu attıgınız linkteki daha üst modeli bunu bende kullanıyorum tavsiye edebilirim. Yalnız vergisi falan var hocam ona bakmanız lazım.

Evet bu attıgınız linkteki daha üst modeli bunu bende kullanıyorum tavsiye edebilirim. Yalnız vergisi falan var hocam ona bakmanız lazım.
Hocam arkadaşın attığı linkte 1300 tl civarına geliyor bu model, satıcının puanı yüksek duruyor sizce almam mantıklı mı? 15 gün iade süreside var

Hocam arkadaşın attığı linkte 1300 TL civarına geliyor bu model, satıcının puanı yüksek duruyor sizce almam mantıklı mı? 15 gün iade süreside var

Olabilir tabii ama ben olsam 200 fazla verip 30 gün iade süreli Amazon'dan alırdım tercih sizin.

Olabilir tabii ama ben olsam 200 fazla verip 30 gün iade süreli Amazon'dan alırdım tercih sizin.
Hocam son bir soru sorucam kusura bakmayın, bluetooth yokda anakartımda bu amazondan attığım son linkte bağlantı için aparatı var dimi? Ayrıca bağlantı problemi oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…