2. linkte attığın kahverengi vea mavi renkte olan model nintendo uyumlu bluetooth ile çalışır ama 2.4g alıcılı Xbox düzeni olanı alman daha iyi olur PC için.
Nintendo Switchin konsol olduğunu biliyorum ama attığım bağlantıdaki ürünün gamepad olmadığına emin misiniz? Başta anlamadım ama kullanıcı incelemelerinde de gamepad olarak incelenmiş bilmiyorum.
2. linkte attığın kahverengi vea mavi renkte olan model nintendo uyumlu bluetooth ile çalışır ama 2.4g alıcılı Xbox düzeni olanı alman daha iyi olur PC için.
Nintendo Switch'in konsol olduğunu biliyorum ama attığım bağlantıdaki ürünün gamepad olmadığına emin misiniz? Başta anlamadım ama kullanıcı incelemelerinde de gamepad olarak incelenmiş bilmiyorum.
Only US$37.94, buy best 8bitdo ultimate c wireless 2.4g game controller for pc windows 10 11 steam deck for raspberry pi sale online store at wholesale price.
Only US$37.94, buy best 8bitdo ultimate c wireless 2.4g game controller for pc windows 10 11 steam deck for raspberry pi sale online store at wholesale price.