8 BitDo Ultimate C vs Nintendo Switch vs Logitech F310

Codfish

Hectopat
Makaleler
2
Hangisini almamı tavsiye edersiniz? Ayrıca 8BitDo'nun bu modelleri bilgisayar ile uyumlu çalışıyor mu?

Nintendo Switch kontrolcü değil, konsol. Attığınız, başlığında Nintendo Switch yazan kontrolcü de Ultimate C kablosuz.

F310 zaten alınmaz. Ultimate C alabilirsiniz, kablolu veya kablosuz. Attığınız ilk bağlantı oluyor.

2. linkte attığın kahverengi vea mavi renkte olan model nintendo uyumlu bluetooth ile çalışır ama 2.4g alıcılı Xbox düzeni olanı alman daha iyi olur PC için.

Nintendo Switchin konsol olduğunu biliyorum ama attığım bağlantıdaki ürünün gamepad olmadığına emin misiniz? Başta anlamadım ama kullanıcı incelemelerinde de gamepad olarak incelenmiş bilmiyorum.

2. linkte attığın kahverengi vea mavi renkte olan model nintendo uyumlu bluetooth ile çalışır ama 2.4g alıcılı Xbox düzeni olanı alman daha iyi olur PC için.
Aynı zamanda kablolu da kullanabilirim değil mi?

Nintendo Switch'in konsol olduğunu biliyorum ama attığım bağlantıdaki ürünün gamepad olmadığına emin misiniz? Başta anlamadım ama kullanıcı incelemelerinde de gamepad olarak incelenmiş bilmiyorum.

Gamepad diyorum zaten, Ultimate C'nin Bluetooth'lusu. Switch ile ilgisi yok uyumlu olması hariç. Yanıltmasın sizi diye belirttim.

Aliexpress mantıklı değil.

Burası daha ucuza geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…