8 BitDo Ultimate C vs Nintendo Switch vs Logitech F310

Attığım ilk bağlantıdaki modeli almak için aliexpress kullanılabilir değil mi? Daha ucuza alınabilecek bir adres bulamadım.

Attığım ilk bağlantıdaki modeli almak için AliExpress kullanılabilir değil mi? Daha ucuza alınabilecek bir adres bulamadım.

Kablosuz ise benim attığım daha ucuza geliyor.

1017 TL (kendisi) + 160 TL kargo + 508 TL vergi = 1686 TL AliExpress'te.

Banggod ise 1300 TL. Yeni hesap ile 4 dolar düşer.

Kablosuz ise benim attığım daha ucuza geliyor.

1017 TL (kendisi) + 160 TL kargo + 508 TL vergi = 1686 TL AliExpress'te.

Banggod ise 1300 TL. Yeni hesap ile 4 dolar düşer.
Kablolu modelini alacaktım ama F310 ile arasında 500tl civarında bir fark var fiyat farkına değecek bir kalite farkı var mı, F310 alınabilir mi?

Kablolu modelini alacaktım ama F310 ile arasında 500TL civarında bir fark var fiyat farkına değecek bir kalite farkı var mı, F310 alınabilir mi?

F310 titreşimsiz, konforsuz bir kol. Alınmamalı.

Kabloluya 1159 TL verene kadar Banggod'dan kablosuzunu alın. Yeni hesapla 36 dolara, yani 1167 TL'ye geliyor.

Kabloluya 1159 TL verene kadar Banggod'dan kablosuzunu alın. Yeni hesapla 36 dolara, yani 1167 TL'ye geliyor.
Kablosuz özelliği olan kolları da genelde kablosuz kullanmıyorum pek aradığım bir özellik değil ama konforsuz olması dışında kaliteli bir kol ise belki düşünebilirim. Yine de Aliexpressdeki kablolu modele daha yakınım sanırım.

https://www.hepsiburada.com/pusat-c...oth-ve-2-4-ghz-gamepad-yesil-pm-HBC000031O4Z8
Bu model için ne söyleyebilirsin?

8bitdo.

Amazonda 1200-1600 lira arasına düşüyor. S Tier kalitesinde bir cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…