A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #11 Uwuweweuwuewew Osas dedi: unable to find a medium containing a Live file System diye bir şey geldi ve ilerlemiyor Genişletmek için tıkla... Usb'ye rufus ile mi yazdırdınız iso'yu? Uefi Bios mu kullanıyorsunuz? İso'yu nereden indirdin?
Uwuweweuwuewew Osas dedi: unable to find a medium containing a Live file System diye bir şey geldi ve ilerlemiyor Genişletmek için tıkla... Usb'ye rufus ile mi yazdırdınız iso'yu? Uefi Bios mu kullanıyorsunuz? İso'yu nereden indirdin?
Uwuweweuwuewew Osas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.981 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #12 Ali998 dedi: USB'ye Rufus ile mi yazdırdınız ISO'yu? UEFI BIOS mu kullanıyorsunuz? ISO'yu nereden indirdin? Genişletmek için tıkla... Eski BIOS uuı adlı Linux kurma programı ile ISO'yu kendi sitesinden 32 Bit olarak indirdim.
Ali998 dedi: USB'ye Rufus ile mi yazdırdınız ISO'yu? UEFI BIOS mu kullanıyorsunuz? ISO'yu nereden indirdin? Genişletmek için tıkla... Eski BIOS uuı adlı Linux kurma programı ile ISO'yu kendi sitesinden 32 Bit olarak indirdim.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #13 Uwuweweuwuewew Osas dedi: Eski BIOS uuı adlı Linux kurma programı ile ISO'yu kendi sitesinden 32 Bit olarak indirdim. Genişletmek için tıkla... Tamam, mrb olarak yazdır iso'yu ve şunları yap: 1) SYSLINUX.cfg'yi SYSLINUX.old yap 2)ISOLINUX içindeki ISOLINUX.cfg'ı SYSLINUX.cfg yap 3) ISOLINUX klasörünü SYSLINUX yap
Uwuweweuwuewew Osas dedi: Eski BIOS uuı adlı Linux kurma programı ile ISO'yu kendi sitesinden 32 Bit olarak indirdim. Genişletmek için tıkla... Tamam, mrb olarak yazdır iso'yu ve şunları yap: 1) SYSLINUX.cfg'yi SYSLINUX.old yap 2)ISOLINUX içindeki ISOLINUX.cfg'ı SYSLINUX.cfg yap 3) ISOLINUX klasörünü SYSLINUX yap
Uwuweweuwuewew Osas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.981 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #14 Line7cant open... Diye devam eden bir şey durmadan yazıyor.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #15 Uwuweweuwuewew Osas dedi: Line7cant open... Diye devam eden bir şey durmadan yazıyor. Genişletmek için tıkla... Telefondan video veya fotoğraf çekip atar mısınız?
Uwuweweuwuewew Osas dedi: Line7cant open... Diye devam eden bir şey durmadan yazıyor. Genişletmek için tıkla... Telefondan video veya fotoğraf çekip atar mısınız?
Uwuweweuwuewew Osas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.981 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #16
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #17 Uwuweweuwuewew Osas dedi: Eki Görüntüle 883563 Genişletmek için tıkla... External disk'e falan mı kurmaya çalıştınız? Ali998 dedi: Tamam, mrb olarak yazdır iso'yu ve şunları yap: 1) SYSLINUX.cfg'yi SYSLINUX.old yap 2)ISOLINUX içindeki ISOLINUX.cfg'ı SYSLINUX.cfg yap 3) ISOLINUX klasörünü SYSLINUX yap Genişletmek için tıkla... Bu dediğimi yaptınız mı bu arada?
Uwuweweuwuewew Osas dedi: Eki Görüntüle 883563 Genişletmek için tıkla... External disk'e falan mı kurmaya çalıştınız? Ali998 dedi: Tamam, mrb olarak yazdır iso'yu ve şunları yap: 1) SYSLINUX.cfg'yi SYSLINUX.old yap 2)ISOLINUX içindeki ISOLINUX.cfg'ı SYSLINUX.cfg yap 3) ISOLINUX klasörünü SYSLINUX yap Genişletmek için tıkla... Bu dediğimi yaptınız mı bu arada?
Uwuweweuwuewew Osas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 1.981 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 3500 işlemci rx580 ekran kartı asrock a320m hdvr4 anakart highpower 500w psu Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #18 Ali998 dedi: External Disk'e falan mı kurmaya çalıştınız? Genişletmek için tıkla... O nedir? Ali998 dedi: External Disk'e falan mı kurmaya çalıştınız? Bu dediğimi yaptınız mı bu arada? Genişletmek için tıkla... Yaptım.
Ali998 dedi: External Disk'e falan mı kurmaya çalıştınız? Genişletmek için tıkla... O nedir? Ali998 dedi: External Disk'e falan mı kurmaya çalıştınız? Bu dediğimi yaptınız mı bu arada? Genişletmek için tıkla... Yaptım.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #19 Uwuweweuwuewew Osas dedi: O nedir? Genişletmek için tıkla... Harici disk'ten bahsediyorum, şunun sorunu çözmesi lazım aslında: Ali998 dedi: Tamam, mrb olarak yazdır iso'yu ve şunları yap: 1) SYSLINUX.cfg'yi SYSLINUX.old yap 2)ISOLINUX içindeki ISOLINUX.cfg'ı SYSLINUX.cfg yap 3) ISOLINUX klasörünü SYSLINUX yap Genişletmek için tıkla...
Uwuweweuwuewew Osas dedi: O nedir? Genişletmek için tıkla... Harici disk'ten bahsediyorum, şunun sorunu çözmesi lazım aslında: Ali998 dedi: Tamam, mrb olarak yazdır iso'yu ve şunları yap: 1) SYSLINUX.cfg'yi SYSLINUX.old yap 2)ISOLINUX içindeki ISOLINUX.cfg'ı SYSLINUX.cfg yap 3) ISOLINUX klasörünü SYSLINUX yap Genişletmek için tıkla...
Avoysa Centipat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2021 #20 Uwuweweuwuewew Osas dedi: Evet 8cm fan arıyorum egzoz fanı olarak ama RGB olsun istiyorum. Bir tane gördüm ama cam gibi dandik bir şey. Böyle Rampage'in fanı gibi RGB 8cm fan var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç uğraşma turbox al onda rgb çok.
Uwuweweuwuewew Osas dedi: Evet 8cm fan arıyorum egzoz fanı olarak ama RGB olsun istiyorum. Bir tane gördüm ama cam gibi dandik bir şey. Böyle Rampage'in fanı gibi RGB 8cm fan var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç uğraşma turbox al onda rgb çok.