Hocam ben bu SD Kartı kullandım. Bu kart verileri kaybettiriyor. Herkesin başına gelmez ama bana denk geliyorsa başkasına da kesin geliyor.![]()
Kioxia EXCERIA microSD 64 GB Hafıza Kartı, UHS1 R100 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia EXCERIA microSD 64 GB Hafıza Kartı, UHS1 R100 fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia EXCERIA microSD 64 GB Hafıza Kartı, UHS1 R100 özelliklerini incele, 89,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok fazla bütçe harcamak istemiyorum 4-8 GB civarında 6 ay beni götürecek MicroSD kart arıyorum. Önerilere açığım.
50-100 lira civarında para ayırırım.
Telefonum: Samsung B310e
Hocam ben bu SD Kartı kullandım. Bu kart verileri kaybettiriyor. Herkesin başına gelmez ama bana denk geliyorsa başkasına da kesin geliyor.
Fiyatına göre değmez ama Sandisk daha sağlamdır bu konuda.![]()
Sandisk Ultra 32GB 100mb/s Micro SD Hafıza Kartı - Fiyatı, Yorumları
Sandisk Ultra 32GB 100mb/s Micro SD Hafıza Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bende kullandım. Başıma gelmedi öyle bir şey.Hocam ben bu SD Kartı kullandım. Bu kart verileri kaybettiriyor. Herkesin başına gelmez ama bana denk geliyorsa başkasına da kesin geliyor.![]()
Hocam Samsung Galaxy S7de farkettim bu durumu. Attım fotoğrafları oraya telefonu yeniden başlatmam gerekti bir baktım hafıza kartı bozuk uyarısı verdi o sıra gitti onlar. Tekrar edince her seferinde aynı hatayı vermeye başlamıştı.Bende kullandım. Başıma gelmedi öyle bir şey.
Gene de bütçe 8 TL aşılarak bu alınabilir:
![]()
SanDisk Ultra SDSQUNR-064G-GN3MN Class 10 UHS-I 64 GB Micro SD Kart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra SDSQUNR-064G-GN3MN Class 10 UHS-I 64 GB Micro SD Kart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SanDisk Ultra SDSQUNR-064G-GN3MN Class 10 UHS-I 64 GB Micro SD Kart özelliklerini incele, 189,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.